edaduzenli benim berbat geçti başta devet Hastanesi’ne gidiyordum ara sıra özele gidiyordum ma benim sürekli sancılarım vardı bana yalancı sancı falan dediler hep 36 haftalık sin sen doğurmaya çalışıyorsun falan dedi bende dedimki pardonda çocuk benim çocuğum benim için ne kadar içerde kalırsa o kadar iyi isim gücüm yok keyfimi geleceğim hastaneye dedim çıktım ama her hafta oluyordu sertesiyor üçgen oluyor kasiliyordu en son tak dedi bana egzersiz yaptım akşam duşa girdim çıktım bi baktım nisanim geldi ve hastaneye gittim bana yatış verdi bende doğurup çıkarım diyordum sancı odasına bir aldılar beni gor multeci kampı 1 odada 10 yatak var ve ebeler sürekli mültecilere ikin diyor yatakta 5 tane doğurdun 6. Yılda doğurursun bu ignedenmi korkuyoan diyo assağılıyor onları tabi ben onları gördüm bende sancı kalmadı herkes carsafini kaldıran yatakta doğurmuş kimiside bebeğin kafası çıkmış kadın alttan tutuyor çatala koşuyor ebeler hala çay kahve içiyor telefon yok aç susuz normal doğuma zorluyorlar suni sancı vermiyorlar 1 cm açıklık var kaldiramazsin diyorlar en sonund akavga ettim çıktım imza ile özel hastaneye gittim ve beni anında sez. aldilar doktorum dedimki senin çatin dar ne normal doğumu sonra ameliyata alındım belden assagi istedim oda uyusmadi cart diye kestiler hissetttim direk genel yaptılar ve odaya gelince doktor bebeğin boynunda 3 tür kordon varmış dedi her şekilde rezillik