glgnysgnc Hamişşşş güzel anneler cinsiyetlerinizi öğrendiniz mi kaçıncı haftada hangi cinsiyetleri öğrendiniz acaba hiç cinsiyete doktor yanılmasına uğrayan oldu mu
parildayanyildiz2 glgnysgnc bugün kontrolüm var net öğreniriz inşallah 10 gün önce %60 kıza benziyor demişti doktorum merakla netleşmesini bekliyorum
gebekelebek glgnysgnc ben 12 14 haftaya kadar kız dedi 3 tane doktor başka doktorda erkek olabilir dedi fetal yaptırdım 14haftada 16.haftada kız çıktı ultrasonda da kız dedi şimdi 18.haftam acaba değişirmi düşünmüyor değilim
glgnysgnc parildayanyildiz2 ay noldu aynısını bana da söyledi %60 kız diye 3 gün önce ama yanılabilirim bir ay sonra git öğren net öğrenirsin dedi seninki neymiş
glgnysgnc gebekelebek ya hep değişmiş sen doğurduğunda öğren boşver habire değişiyor galiba Allah sağlıcakla kucağına nasip etsin inşallah
buketdeniz19 glgnysgnc 11+4 te doktor kıza benziyor demişti fetal dna testi yaptırdık 12+5 sonuç çıktı bebiş erkek doktor da baktı erkek olduğuna net emin oldu 😊
glgnysgnc erikarpuz banada 12+5 de kıza dedi tahminim %60 ama ona göre plan yapma yanılma olabilir bir ay sonra öğren dedi
parildayanyildiz2 glgnysgnc şu %60 olayını ben biraz yanlış hatırlamışım galiba ama doktorum 10 gün önce kemik yapısı kız gibi demişti göstermemişti bugünde 13+6da erkeğe benzetiyorum dedi 3 hafta sonra daha çok büyümüş olur net olur dedi canım☺️
parildayanyildiz2 glgnysgnc özele gidiyorum doktorum da çok iyi ama benim bebiş bir türlü göstermiyor🤭