badhomian fındıkzade hekimoğlu görüntüleme merkezinde yaptırdım 4500 e çokta memnun kaldım bir bak istersen
Dryglgl caniselif536 çam sakuradan almıştım sadece riskli gebeler yazıyordu detaylı yapılmamaktadır yazmıyordu sabah 10 da randevular açılıyor direk 10 da mhrs ye girerseniz birçok randevu bulunuyor
selma128 Dryglgl bende 10 da girip almistim randevuyu detayli nekadar surdu bide hangi doktordu sizinki ve kacinci haftadaydiniz
momyflow sevgidemrr ben bahçelievler Medipol hastanesinde Reyhan hanıma yaptırdım 1 saat inceledi tekrar tekrar baktı tüm organlarına çok memnun kaldım ücreti 8000tlydi yeni yaptırdım bi kaç gün oluyo
Dryglgl selma128 ya benim ikinci gebeliğim detaylı zamanım henüz gelmedi ikili teste gittim ben selvi ydi doktorumun adı ama müthiş baktı ölçümleri doğru alayım emin olayım diye defalarca uğraştı bulursam randevu yine ona giderim muhtemelen
Dryglgl selma128 ama ilk gebeliğimde de çam sakurada yaptırmıştım detaylı ve ikiliyi memnun kalmıştım
[silindi] sevgidemrr bakırköy de mahmut güngör e gittim çok iyi baktı 1 saat 20 dakika baktı tüm organlarına tek tek ve tekrar tekrar baktı. Sonuçları mail olarak attı. Çok beyfendi birisiydi. 5800 verdim