sevgidemrr Kızlar İstanbul Avrupa yakasında memnun kaldığınız detaylı ultrason yaptırabileceğim bir yer önerir misiniz çok kafam karıştı
Dryglgl sevgidemrr ben çam sakurada yaptırdım çok memnun kalmıştım yeşil alan açtırdıysanız her sabah 10 da yeni randevu açılıyor bakabilirsiniz ayrıntılı ultrason yapılmamaktadır yazsa bile yapılıyormuş deneyen arkadaşlar vardı burda
momyflow sevgidemrr ben bahçelievler Medipol hastanesinde Reyhan hanıma yaptırdım 1 saat inceledi tekrar tekrar baktı tüm organlarına çok memnun kaldım ücreti 8000tlydi yeni yaptırdım bi kaç gün oluyo
[silindi] sevgidemrr bakırköy de mahmut güngör e gittim çok iyi baktı 1 saat 20 dakika baktı tüm organlarına tek tek ve tekrar tekrar baktı. Sonuçları mail olarak attı. Çok beyfendi birisiydi. 5800 verdim
gemicibetul gemicibetul 4 bindi benim yaptırdığımda değilmiş olabilir bu Ocak başında yaptırmıştım ben
Htcbn15 Bakırköy uzmanlar tıp rıdvan zeyrek fiyat olarak en sen 2200dü ama suan için bilmiyorum artış olmuştur . Ama ilgili bir doktor detaylı inceliyor biz memnun kalmıştık .
beste_bzd16 Dryglgl Düzenli olarak kontrollere gidilmese de detaylı ultrason için randevu alabiliyor muyuz yani takipli hasta olma şartı var mı
eylemocl Bakırköy Mahmut Güngör klinik 5800 ilk oğlumda ona gittim şimdi cumartesi gününe aldım randevu yine ona gideceğim çok güzel bakıyor rapor CD renkli fotoları veriyor
Dryglgl beste_bzd16 hayır yok sadece perinatolojiye randevu alabilmek için herhangi bir hastanenin kadın doğum bölümünden yeşil alan açtırmak gerekiyor ben de sadece ikili teste gittim ve detaylı ultrasona gidicem özelde takipliyim
Dryglgl caniselif536 çam sakuradan almıştım sadece riskli gebeler yazıyordu detaylı yapılmamaktadır yazmıyordu sabah 10 da randevular açılıyor direk 10 da mhrs ye girerseniz birçok randevu bulunuyor