reyhan96 damla74 ilk gebeliğimde bende 52 ile hamile kalıp 70 ile doğuma gitmiştim 😂 3600 doğmuştu oğlum şimdi yine 52 ile hamile kaldım 34+1 im 65 kiloyum
arzucagil damla74 aynı sıkıntı bende de var bu pisboğazlık değil aşırı acıkma kazınma yemeyince bayılacak gibi halsizleşme. 9 haftalığım 3 kilo aldım böyle giderse kötü olacak rahatsız olduğum için de devamlı bunu düşünüyorum gebelik diyetisyenine gideceğim galiba
arzucagil Handehande93 maşallah ne kadar güzel. Farklı yaptığınız bir şey var mı yoksa doğalında mı böyle gelişti
pembeayakkabilikiz damla74 bende 35 haftalıgım 67 ile hamıle kaldım bi ara 58 e kadar düşmüştüm şu an 72 kilo olmuşum bende ılk defa 67 den yukarı çıktım hayatımda 70 leri gördüm 😃
aslig damla74 30+3 deyim hamileliğin başından beri 5 kilo aldım. Ama çok iştahsızdım ve yemek yiyemiyordum daha yeni bir şeyler yiyebiliyorum.
edacyr hanimhanimcik 31 ama 2 aya 32 olacağım bebişim şuan sağlıklı şükür yine de insan üzülüyor bu kadar kg aldım nasıl vereceğim bir de bunun son ayları var diye ilk aylar iştahım feci açıldı ilk 2 3 ayda zaten aldım kiloları şimdi biraz yavaşladı şükür
hanimhanimcik edacyr 1 sene içinde verirsiniz hamilelikte insan kendini durduramıyor ama hormonlar düzene girince sağlıklı beslenmeyle eski kilonuza kavuşursunuz inşAllah. Bende 28😅
beyzaygun 74 ile hamile kaldım 73-72 arası gidip heliyorum 11+2haftalık hamileyim ben doktorumun uyguladığı diyetle gidiyorum ben 20.haftaya kadar böyle kalsam en azından ben çok şişiyorum ödem topluyorum o yüzden kestik herşeyi
betusss343 Ben 27 haftalığım 10 kilo aldım. Bunun çoğunu ilk 2 ayda aldım. İlk zamanlar çok değişik bir şişme yaşadım. Bir süredir ayda 1 kilo şeklinde ilerliyorum dikkat ederek tabi normale döndüm.
miniginannesi__ sirius8 ay karbonhidrat yemeden duramadığım için maalesef böyle oldu , doğumdan sonra inşallah veririz 😇
sirius8 miniginannesi__ inşallah bende yemeden duramıyorum hele bulantılar bitince iştahım çok fena açıldı 🫣☺️
senauludag Siyah2418 akşam saat 6 dan sonra yemek yemiyorum doktorumun bana verdiği tek tavsiye bu oldu
1oglanannesi damla74 ilk trimesterde kilo verdim iştahsızlık ve kusma yüzünden sonrada almadım 30 haftayım en son 57 kiloydum 60 la gebe kaldım masaAllah size 😁
gebebayan damla74 daha bugün aynı dertten post açtım 😂😂 8 haftalığım 52yle hamile kaldım şuan 54 olmusum banada sanki hızlı ilerliyorum gibi geldi ama sağlıklı da besleniyorum