damla74 minikmucizem26 evet çok iyisiniz bence de bünye meselesi sanırım yaa çünkü normalde istesem de alamazdım bende mesela
Ecrin_47 damla74 70 ile hamile kaldım 36 haftalık oldum 78 kiloya ulaştım inşallah 80 kilo ile kapatırım 😩
hanimhanimcik 65 ile hamile kaldım 19 haftalığım şuan 73🥲 ilk hamileliğimde 63 ile kalmıştım 82 ile doğuma gittim😅 ben çok alıyorum maalesef. Neyse bakalım bunu da atlatalım kiloyu verelim de eğer 3. düşünürsek bu sefer diyetisyene gidicem 🤣🤣
ecemk94 damla74 teşekkür ederiim 🙏🙏kızım olucak. 47 kilo hamile kaldım şuan güncelde 56. Ama boyum 150. Çok almak istemiyorum bende malum kısa boyda kilo çok daha zorlayıcı ve kendini daha çok gösteriyor. Sağlıklı da değil zaten. Kilo alınır verilir elbette ama hayatımda 50 kiloyu bile hiç görmeyen biri için 56 kilo alışması zor oldu 😂😂
damla74 ecemk94 en fazla 60 ile tamamlarsınız gibi geliyor ama çok alsanız bile doğum sonrası çoğu gidiyor zaten benm ilk doğumumda 1 haftada bütün aldığım kilo gitmişti bebek görmeye gelenler bu çocuğu sen mi doğurdun diyorlardı
medisinbebisi 64 ile hamile kalmıştım şuan 73 kiloyum 24.haftadayım. Totalde 9kg aldım ama biraz dikkat etmem gerekiyor artık
semahayall damla74 22+6 yım 2 kg aldım , bunu da almamam lazımdı , kilo korkulu rüyam , bu ara yemeden duramıyorum , Max 8 kiloyla falan tamamlayabilseydik
dgngr damla74 benim de hızlı oldu ama sanırım kilo değil ödem. Adet olmayınca bazıları şişiyo. Bide bacağa giden damarları bebek tıkıyomuş. Bacaklarını duvara dik öyle kal aklına geldikçe. Su iç bol bol. Salatalık, ayva ye. Ayrıca kilo almaktan korkma sakın.
damla74 dgngr denicem duvara dikmeyi teşekkürler 🙏 Korkmuyorum kilo almaktan ama tabi sağlıklı değil bi anda çok kilo almak