meltemom https://i.hizliresim.com/MVQnqk.jpgg https://hizliresim.com/MVQnqk. İlk başlarda alerji gibiydi sonra yanık gibi kabardı başına gelen var mı kızlar 2 tane cildiye doktoruna gittim işe yaramadı 😭😭😭
Bulut74 meltemom benim de öyleydi. Yüzüm alev alıyordu resmen cildiyle bi krem verdi geceleri sürdüm 1 hafta geçti. Şimdi de soyulma sorunu çıktı.
Aylinannesi meltemom ya benimde çenemde cıktı şimdi yanağımda 😫 ama böyle değil dökütün ve hafif kızarıklık nasıl gidericez bunu kac haftadır çare arıyorum cildiyeye gidicem artık 😕
TayMer meltemom geçmiş olsun canım bemimde olmuştu fakat göz çevremde doküntülü ve çok fazla kaşıntı resmen yanıyordu kendiliğinden geçmişti
babymomm meltemom bnm kini sigorta karsıladı bi dk bakim adı neymiş çikolatayı da bir kaç gün kes farkı görürsün
meltemom Bulut74 deri değişiyo işte hangi krem canım ben bşr sürü yol denedim 350 lira ilaç parası verdim hiş bir şeye yaramadı 😑
Aylinannesi meltemom 😞 uff bende hindistan cevizi yağı sürdüm bi yaktı varya kıpkırmızı oldu sonra korktum daha sürmeye😞 cildiyeye gidelim bari hemen
EliffCandan babymomm stilex kaşıntı kremi sivri sinek ısırınca falan iyi geliyordu buna da iyi geliyomuymuş çok iyi
Neeeesssli Benim de çenemde oldu baya yanık gibi sonra tahriş gibi oldu sonra soyuldu ne kadar krem sürsem de asla geçmedi şimdi de kırmızı Doğumdan sonra geçiyormuş diye dert etmiyorum şimdilik🤷🏻♀️
meltemom Neeeesssli benimde ilk çenemdeydi sonra bütün yüzüme yayıldı ellerimin üstü küçük küçük kabarcık 😑
Neeeesssli meltemom aaa benim de ellerimin üstü çok kaşınıyo minik minik kabardı ama doktorum doğumdan sonra geçecek merak etme dedi vücut pis kanı 9 ay atamadığı için böyle şeyler olabiliyormuş
Nidaaa3441 Benim normalde yüzümde alnımda egzama vardı zaten hamile kaldıktan 5 hafta sonra farklı yerlere dağıldı avuç içlerimde çıkmaya başladı hamileyken egzama kremlerimi kullanamayacagımdan bepanthol aldım eczaneden ve geçti şükür .
meltemom TayMer bende bıraktım artık kendi haline kendi kendine geçsin çünkü hiç bir krem işe yaramıyor 😭
meltemom Aylinannesi skinoren diye bi krem verdi o beni mahvetti ilk gittiğim doktorda linola verdi oda mahvetti 😭
Nidaaa3441 meltemom evet canım ama belki seninde egzamadır o yüzden yazdım yanıyor diyorsun yüzüm egzamada kabarır yanar döküntü halinde olur bepanthol çok iyi geldi istersen dene canım zararıda yok hamileler için çünkü.