Fatmanur_0416 Birhilal canım bence genetiğe bakılıyor ben yapılıyım benim ailem yapılı uzun 35+1 randevum vardı yani dün kilosu 3150 boyu 55cm dedi genetiğe göre dedi size çekmiş dedi sağlıklı olduktan sonra sıkıntı yok bence bende pek dert etmiyorum
kvsr1603 Birhilal son zamanlarda daha çok alıyorlar ve sonuçta tartmıyorlar net bir sonuç değil bu çok kilo da iyi değil 3 kilo doğsa gayet sağlıklı bana göre
elaefem fgormez sıvı tahini de helvasını da pek sevmem ama sabah kahvaltı da yemeye çalışıyorum.sıvı tahinle dut pekmezini karıştırıp yiyorum kahvaltı da ama çokta yiyemiyorum
fgormez elaefem ramazan geldi tam zamanı tahinli pide yeseniz bilir misiniz her yerde var mı bilmiyorum ama bizim memlekette sahurda yenir tok tutar sevilir
fgormez elaefem sıvı tahin çok severim bende bozkır tahini,pekmez koymadan ekmek banar yerim canım çekti gidip yicem şimdi hatta😁
Birhilal kyaas deniycem muzu seviyorum et çok sevip tükettiğim bişey değil diğerleriyle çabalayalım biraz
ysmnsen Birhilal her bebek farklı canım korkma doktor birşey demediyse sıkıntı yoktur 33. hafta 2100grdı bebeğim normal dedi bana da
elaefem fgormez sıvı tahin aldım ama acı biraz bende pekmezle karıştırıyorum oyüzden.sizin kaç haftalık kaç kilo bebeğiniz
vanilya_kokusu_ Birhilal bende 34+4 düm tam 34 de gittim 2600 du kilosu kız bebek Tahin pekmez Peynir Yumurta Kırmızı et Balık Süt Ceviz Badem Bunları tüket bol bol Muz kaşar