beautiful_ ikiprensesannesi___ ben tam 1,5 yaşında yaptım iyiki de yaptırdım o vakitte ertesi gün ayağa kalktı bezleniyor daha çabuk iyileşiyor ama 40 nda yapma ama biraz daha geçsin kuzum zaten o zaman değişik ağrıları sancıları var rahatlık hiç vermez sana
gunes866_ asennaa ben sadece danısmak için gitmek istiyorum. Hangi bölüme gidilmeli. Bide bayıltıyorlarmı yoksa sadece orayımı uyuşturuyorlar
ikiprensesannesi___ gunes866_ çocuk cerrahi bakıyor eşim sordu 1 yaşında yapılır dedi ama orda nasıl yapılır bilmiyorum
merylii_ ikiprensesannesi___ bennnnn yani tam 40 içinde değild ama 48-52 gün arası yaptırdım. iyi ki de öyle yapmışım. Hem travmasız, hem çabuk iyileşti hem de erkenden sorunu çözmüş olduk
asennaa merylii_ çocuk cerrahisine gideceksiniz, bi muayene etsin kendi görsün. Uyutmuyorlar, lokal oluyor. Geldiğinde gayet ciyak ciyak ağlıyordu oğlum 🤣
Mutlu_Bir_Anne3 ikiprensesannesi___ Biz 2 aylıkken yaptırdık, iyi ki öyle yaptırmışız.Küçükken daha iyi büyüyünce zor, travma kalıyor çocukta. Doktorunuz onaylıyorsa yaptırın veya 1,2 ay daha bekleyip 2,3 aylıkken yaptırın.
ikiprensesannesi___ Mutlu_Bir_Anne3 doktor 1 yaşında dedi eşim onlar geç dedi hastanede yapan adam evlere gidip yapıyormuş getirip evde yaptırdılar 🥲
Rmeysa_01 ikiprensesannesi___ kaç aylık şuan Havalar ısınmadan yaptırsan daha rahat eder çocuk ama tabi öncesinde doktorlar karar veriyo bebeğin gelişimine kan değerlerine göre
damlasv ikiprensesannesi___ görüştüğüm cerrahlar 90 günlüğüne uygun olacağını söyledi / yada yeni doğan sünnetinin .. ben kendini toparlaması için 90 günlük sünneti tercih edeceğim
lotusflowers Ben erkek bebeğe hamileyim inşallah bir sorun olmazsa 40 günlükken yaptırmayı düşünüyorum. Bence ne kadar erken o kadar iyi. Bebek hareketlendikçe daha zor olur pipisine falan vurabilir. Daha küçükken daha kolay olur diye düşünüyorum
myangelson ikiprensesannesi___ çoğu doktor pek önermiyor ya erken sünneti. İleriye doğru deride yapışıklık vs olma ihtimali artiyormus 🥲 biz de henüz sünnet ettirmedik 1 yaşına geldi 😅
ikiprensesannesi___ myangelson kız 1 yaşında da çok geç gibi geldi ama böyle 6 ay falan yapsaydık iyiydi bizde ama eşim tutturdu yapalım yapalım yaptırdık bakalım inşallah bişey olmaz korkuyorum da
eslem2121 ikiprensesannesi___ aşk ben 7 aylıkken ettirdim zorluk çektirmesim yapışıklık olabiliyormuş küçük yaşta yaptırmak
ikiprensesannesi___ eslem2121 hele öyle bişey olsun eşimi onun yerine ettirecem bu sefer o kadar dedim erken diye yoook yapacaz yapacaz dedıler
buse2507 ikiprensesannesi___ aşkım 40 Erken bence ya bende 3 buçuk aylıkken yaptırdım sorun yaşamadım çok rahat geçti
ikiprensesannesi___ buse2507 inşallah bişey olmaz Allâh korusun ama bi’şey olursa bunların benden çekeceği var o kadar söyledim çünkü 🥲
ikiprensesannesi___ kurkmantosuzmadonna ay şükür inşallah düzelir ya bende fazla takıntılıyım ve asla dokunamam öyle bi’şey olsa 🥲
kurkmantosuzmadonna ikiprensesannesi___ birkaç çocuk doktoruna götürdüm. Hatta bununla ilgili post da açmıştım. Büyüyünce düzeliyor bizim de öyle olmuştu diyen kişiler olmuştu . Ama yine de kendimi suçluyorum bir ay daha beklesem böyle olmazdı diye. Doktorunuzla konuş kendin düşün öyle karar ver canım.
asennaa ikiprensesannesi___ geçicidir de sürekli uğraştırıyor işte, her bezlemede yapışmaması için uğraşıyorsunuz