Snglfth Burcuomer ilk 15. Haftamda içimde şeker patlıyormuş gibi pıtlamalar oldu daha sonraki haftalar tenim atmaya başladı
Simadumann Burcuomer 16. Haftadayım. 2 haftadır hissettiğimi iddia ediyorum ama çevremdeki kimse inanmıyor sanki içimde kelebek varda pırpır yapıyo gibi 😊 5-6 kez hissettim şimdiye kadar. Çevremdekiler gazdır o diyor
ChubbyOrange Simadumann ben de öyle bir şeyler hissettim doktor çok erken hissedemezsin bağırsaklar yukarı toplanıyor gazdır o dedi aynı 😀😀
Snglfth Burcuomer olabilir bana doktorum 15. Haftada hissedeceksin demişti ama yine kontrolde sorarsın Gerçi ben sormadım kendi söylemişti
Dilaramerve Benimde 14+4 de sağ kasığımın oraya yerleşti gibi oldu bi anda orda bi çıkıntı oldu ama annem falan erken dedi kendileri gördüler aslında ama bilmiyorum bazen karnımın içinde bişey kesiyorlar gibi acı oluyor diyorum aceba kıpırdıyor mu 😊 ama artık hissetmek istiyorum 🤗
Tuubaaa Burcuomer 18+5 de ilk kıpırtısını hafif bir şekilde hissettim. 19+3 de net bir şekilde tekmeler gibi hissettim 🙈💃💐