Kızlar merhaba 🌸 yaşam hocaya hamileliğin ilk başlarında bende gittim 11 haftaliga kadar hemen hemen her hafta gittim diyebilirim . Hiç birinde eşim ve kızımı almadi diğer arkadaşın dediği gibi cana yakın gibi verdiği cevaplar biraz fazla tanınmış olmasından dolayı ukala geliyo insana kesinlikle bir şey sorulmuyor hemen laf kesilip kısaca bı cevap veriyor . Israrla bana da fetal dedi kese etrafında kanama vardı . O yüzden 12 haftadan itibaren ege de Ali Akdemir hocaya takipliyim ve çok memnunum. Ali hoca ikili riskli çıkarsa fetal yaptırırsın fiyatlar çok gereksiz pahalı demişti down sendromu ihtimali sınırda çıkınca o şekilde kendi isteğimle yaptirdim . Kendisine soruya gerek kalmadan herşeyi anlatır en son da var mı sormak istediğin der her sorunuza ince ayrıntı cevap verir . Acil durumda telden ulasilabilir . Prof ve ogr üyesi olduğu için cüzi bı ücret ödeniyor ama yapılan testler şeker yüklemesi detaylı hiç birine extra ücret ödemedim. Ve Ali hoca sayesinde çok ilgili bakılıyor onlar yaptirilirkende . Kesinlikle tavsiye ederim 🙂🤍