lamiayldz seher_3590 ballim_dunya buketdeniz19 Gerçekten mi yaaa bende kız istiyordum nasip bakalım sağlıklı olsunda
lamiayldz kedimekim ayy hadi inşallah aynı gidiyoruz ben doktoruma sormadım oda birşey demedi belli olmamıştır diye düşündüm ama şimdide çok merak ediyorum çevrem hep erkek diyor bana ama ben kız hissediyorum 🥹
kedimekim lamiayldz annelerin hisleri bencedoğru çıkıyor bende en başından beri kız hissediyordum umarım kalbinden geçen olur 🌸
merve_tp İnşallah erkek cocuğum olur kız cocuğum olur demeyin bence ya. Hayırlısını dileyin :( herkesin bir gönlünden geçen vardır ama inşallah demeyin :(
lamiayldz merve_tp orası öyle tabi sağlıklı olsunda ama çevremde herkes erkek olduğu için ister istemez merak uyandı bende kız mı erkek mi diye
buketdeniz19 lamiayldz evet bu sene çevremdeki herkesin erkek doktor bana 11. Haftada kıza benziyor demişti fetal dna testinde erkek çıktı bugün ultrason dada gördük erkekti
semahayall lamiayldz ya şu işleri bırakın , erkek senesi kız senesi mi var , öyle olsaydı nüfusta dengesizlik olurdu 🤣
Perla_ lamiayldz Ben de 3 aylığım dün ikili tarama da çok büyük ihtimalle erkek dedi doktor 😂 ondan önce ki kontrolde de erkek diye tahmin etmişlerdi