lamiayldz 3aylık olup kız bebeğe hamile olduğunu öğrenen var mı bu sene için erkek senesi diyorlar sizde de öyle mi
2prensesannesiiii lamiayldz bu sene gebe kalanlar cinsiyet öğrenmemiştir daha 😊 ama inşallah erkek senesidir 🤭
albuz lamiayldz 12. Haftamda bana erkek dendi ama yüzde 70 oran verdi 16. Hafta da yüzde yüz söyleriz dediler çevremde hamilelikte olan herkesin de erkek 👶
elifinciii lamiayldz Bence bu sene erkek senesi sosyal medya çevremediler herkes erkek bende dahil erkek bebeğe hamileyim 😀
lamiayldz 2prensesannesiiii 11 haftalık öğrenen var çevremde ve hepsi erkek bende 13.ü haftamdan gidiyorum o yüzdne cinsiyeti çok merak ediyorum
sevvoos elifinciii bu yılın bebeklerinin cinsiyeti belli olmadı henüz Söylediğiniz cinsiyetler geçen yıl 2025 e ait 🤭 2025 kız bebek daha yoğunlukta sanki
kedimekim lamiayldz ben 13+3 deyim ama bir hafta önde çıktı kız dedi doktorum 💖 haftaya fetal dna sonucum çıkınca kesinleşir ama çok büyük olasılık kız
lamiayldz kedimekim ayy hadi inşallah aynı gidiyoruz ben doktoruma sormadım oda birşey demedi belli olmamıştır diye düşündüm ama şimdide çok merak ediyorum çevrem hep erkek diyor bana ama ben kız hissediyorum 🥹
_pearl lamiayldz bilmiyorum burda yazanların hepsi erkek diyo çevremde bi kız kardeşim var onunki kız benimki erkek
lamiayldz seher_3590 ballim_dunya buketdeniz19 Gerçekten mi yaaa bende kız istiyordum nasip bakalım sağlıklı olsunda