gunmomy slme haklısın valla ama mentaline iyi gelicek şeyler yapman lazım ben çalışmaya karar verdim mesela
gunmomy slme aynıydı canım valla çırpındım resmen sabaha karşı meditasyon müziğiyle bölük pörçük zorla uyuttum kendimi
gunmomy slme anne belki biraz iyi geldi ama anneyle alakalı değilmiş kafada bitiyormuş biz süreci çok büyüttük büyüttükçe beyinde tetikte kaldı Allah yardımcımız olsun
yasahatiiice gunmomy yok canım aynı iyi gibiydi biraz daha aslında en azından üç dört saat uyuyordum yine başladı iki gündür neden böyle oluyor anlamıyorum
gunmomy slme hayır delirmek üzereyim bu nasıl bir illet bebeğime odaklanamıyorum kurtulmak istiyorum bu durumdan
slme gunmomy yorumda gördüm bir haftadır düzeldi yazmıştınız sanki 🥺 gerçekten çok zor . Bebeğe odaklanamıyorum doğumdan sonra devam ederse ne olacak bilmiyorum
gunmomy slme ilaçlarla düzelmiştim ama arada oluyor stresten ölücem ilaçlarla devam edemem bebeğim için tek başımada dayanamayorum kaldıracak gibi değilim siz nasıl kaldırıyorsunuz halim yok uyumadığım günler
gunmomy slme bende ondan korkuyorum doğumdan sonra bebeğime bakabilmem için olmaması gerekiyor diyorum daha çok korkuyorum unutmam lazım bu duyguyu bu korkuyu unutamıyorum uyuyamadıkça huzursuz oluyorum
slme gunmomy ben neredeyse 4 aydır yaşıyorum bu durumu , o kadar zor ki tarif edilemez hissettiklerim .. dayanamayacak gibi olduğum çok gün oldu ama bi şekilde mecbur devam etdiyor hayat. Hangi ilacı kullandnz?
gunmomy slme ilaç bilgisi vermiyim şimdi kimseye sebeb olmak istemem ama sürekli içemeyeceğim bir ilaç vermişti 1 haftalıktı o hafta iyiydim uyuyordum ama uyku deyince içime sıkıntı giriyor eve giremiyorum ama dün içmedim hiç uyuyamadım şuan elimi kolumu kaldıracak halim yok çok yoruldum bu durumdan çok zaman geçmiyor geçsede uyuyamıyorum ne yapcam bilmiyorum
slme gunmomy sisi çok iyi anlıyorum , her sabah olduğunda tekrar akşam olsun istiyor insan belki uyurum umuduyla , akşam oluyor tekrar sabah olmasını bekliyorsun zor bi döngü. Sizin ki ne zamandır var? Ve kaç haftalık gebesnz
gunmomy slme 2 haftadır böyleyim 30 haftalık hamileyim tamda dediğiniz gibi oluyor am sabrım kalmadı benim
slme gunmomy yani şöyle sabahtan sonra uyuyorum 4-5 saat. Benim gebelik önceside vardı uyku problemim hatta ilaç kullanıyordum gebelikle beraber kestim. İlk başlarda hormonlardan uyuyordum sonra tekrar bozuldu işte . Dayanmasak ne yapacağız ki?
gunmomy slme ben istediğim an gözlerimi kapatıp dalamıyorum sabahları o yüzden zaten gece benim için çok önemli gece olmadı mı hiç olmuyor artık benim önceden hiç yoktu o yüzden kaldıramıyorum başımı yastığa koyunca Dalan insanlardandım bir hafta önce gece 4e kadar uyuyamaz sonra sabah öğlen 12ye kadar uyurdum bazen hiç sorun olmazdı uyku benim için tamam gece dalamıyorum ama sabah uyuduğum için günüm zehir olmuyordu ama taki bir gün sabaha kadar uyuyamadım o günden sonra uyku korkum oldu
slme gunmomy sizi çok iyi anlıyorum , bende sizinle aynı durumdayım gece hiç dalamıyorum bazı günler gündüzde uyuyamıyorum. Allah yardımcımız olsun 🙏🏻