Gizem1 Esra7261 Canım dediğin ağrı bende de vardı 27. Haftadan sonra başlamıştı ve 37. Haftaya kadar çalıştım bu süre içinde o acıyı hep yaşadım izne ayrıldıktan 2 gün sonra geçti sebep sabahtan akşama kadar hareketsiz oturmak yürüyüş çok iyi geliyor dinlenmede birde yatarken bacak arana yastık koy sayılı günler geçecek inşallah😉
Sibel92 Gizem1 bakıyorum yorunlara herkesde 25 haftadan sonra başlamış ben 20.haftadayım bikini bölgemden bacak arama doğru kas turulması gibi bir sızı oluyor wc otururken hareket ederken korkmuyorda değilim ilk gebeliğim tecrubemde yok
Esra7261 Gizem1 inşallah canım. Yastık koyuyorum ama yine de hareket edince ağırıyor. Bu arada ben hareketliyimdir. bu ağrılar başlıyana kadar hiç hamile gibi değildim. Ama şimdi 28. Haftadayım bir poşet dahi taşınamıyorum. Yürümekte zorluk çekiyorum. Ya erken Doğum filan olmasında. 85 gün dişimi sıkarım
Esra7261 Nalanktl allah yardımcın olsun. Hep derdim bu hamileler niye böyle paytak paytak yürüyorlar diye. Üç gündür penguen gibi yürümeye başladım bu ağrılardan
Myhoney Esra7261 aynen öle dokununca hiç bsy yok,oturup kalkınca,sağdan sola dönünce,sanki cok spor yaparsında hamlarya vucudun aynen öle🙈27. Haftamdan beri çekiyorum.37 olduk artarak devam ediyor.bnmki vajinanın altındaki o ince kemiklerde daha çok.
Esra7261 Sibel92 bende korkuyorum. Geçen p.tesi kontrole gittim. İki gün sonra bu ağrılar başladı. Bi daha ki gidişimde sorcam doktora. Yarın bile gidebilirim hastaneye 🤔
Gizem1 Esra7261 Canım ayaklardan giyilen tüm kıyafetleri oturarak giy örneğin iç çamaşırı falan yerden birşey alırken de dikkatli alın bunlarda ağrı sebebi