Ikosa Esra7261 karın ve bacak birlesim yerinde agrım oluyordu. Bide bu agrıların nedeni cok oturmak hareketsizlikte oluyormus bana bol yürüyüs önerdi.
nhlblr Esra7261 28 haftalığım şu an ama bir bir buçuk aydır ağrım var. Artık yürürken bile acımaya başladı
Esba2019 Esra7261 22.haftada falan başladı canım yavaş yavaş çoğaldı bu aralar özellikle gece yatakta dönerken çok fazla oluyor
Esra7261 Esba2019 benim yeni başladı. 2.trimester mükemmeldi. Ne zaman ki 3 e girdik bu ağrılar başladı. Ben sizin haftalarınızda kuş gibiydim
Esba2019 Esra7261 Canım bi de magnezyum ilacı kullanıyor musun benim onun sayesinde biraz hafifledi gündüz çok olmuyor ağrım gece çok oluyor dönerken
Esra7261 Esba2019 hayır kullanmıyorum. Çünkü çok yeni başladı üç dört gün filan oldu belkide. O yüzden sordum aslında normal mi yoksa doktora gitsem mi? P.tesi girmiştim daha doktora. Ama o zaman böyle bir ağrım yoktu 🤔
Ikosa Esra7261 bilemicem ben kullandıktan sonra hafifledi biraz agrılarım yürüyüsünde etkisi oldu 🏃🏼♀️
Mym Esra7261 O haftalarda bendede öyle oluyordu canım vajina kendini doğuma hazırladığı için öyle oluyormuş,31+1 im nadiren oluyor yine
mltmptk Esra7261 aynen bende de var tam tarif ettiğin gibi canım ama ben serklajlıyım sürekli yatıyorum doktorum sürekli yattığın için dedi çünkü ilk kalktığımda ağrı oluyo yürüdükçe geçiyo
Kbramina Esra7261 ben bu agriyi o kadae cok cektim kiii we dayanamadm tekrar gittm doktora megerse rahim agzi kisalmasi baslamis erken dogum yani suan yatiyorum. sizinde oyledr diyemem ama isterseniz bi gorunun
SARAMAZE19 Ilk kızımda 7 ayliktim onlar başladığında Smdi ki bebisimde çok erken başladı vok acio ama yoruyo bide naz yapiomus g i göründüğümu düşünen kocam inanmio😏😏