orhismommmmmm Ya kızlar 23 haftadayız bu zamana kadar kabızlık yaşamadım ıkı gündür kabızlık sorunu yaşıyorum afedersınız büyük abdest yaparken ıkınıyosun çıkmıyor ve kan geldıgı oluyor cidden ile yarayan şeyler söyler misiniz doktor da yabancı ülkeye gitti arayamıyorum
Sumay_61 orhismommmmmm akşam yatarken meyve yiyin En önemlisi armut. Ben onunla aştım. Ciddi problemdi.. Hep armut yedim
esrafi5 orhismommmmmm ben kuru kayısı yiyordum çok iyi geliyor bende çok yaşadım gebeliğin ilk başlarından belli yaşıyorum 2 3 tane kuru kayısının faydasını çok gördüm
betegemenbur kurkmantosuzmadonna bana da duphalac vermişti doktorum o zamanları hatırladım şuan tadı çok kötüydü her içişimde öğürüyordumm 😂🥹
Sumay_61 orhismommmmmm hayır ama hayatımda ilk kez olmuştu o şekilde çok afedersınız taş gbi ve asla çıkaramamıştım kalmıştı. Allah kimseye yaşatmasın o durumu bir kez daha olsam çok kötü olurdu heralde hastanelık falan olurdum. Çok şükür çözümü bulup uyguladık
Simayo Geceden kuru kayısıyı sıcak suya koyup, sabaha kadar bekleyip, sabah suyunu içip kayısılarını da yiyebilirsiniz.
tembelkiz orhismommmmmm hemoroid başlangıcı olabilir. Benim sık başıma gelen bir durum maalesef, kuru kayısıyı kaynatıp iç faydasını görürsün.
gamze6p @orhismommmmmm bğr kaç gün önce bende öyle oldum ve cidden ölcem sandım çok çok kötü Kayısı kaynat blendır et ve sıcağa yakın ılık bir şekilde iç iki üç bardak üst üste hemen fayda ediyor
orhismommmmmm gamze6p valla bende ölecek sandım o bile çıkmıyorsa bebe nasıl çıkacak diye düşündüm valla bacım senin geçti mi
kurkmantosuzmadonna orhismommmmmm ben de artık dayanamayıp gitmiştim. Hemedroid de olmuştum. Ağlıyordum. Genel cerrahiye gittim ona göre ilaç verdi.
gamze6p @orhismommmmmm eşimi aradım ben direk duphalac şurup al eve gel çok kötüyüm dedim sonra kayısı suyu kaynattım içtim bir saat sonra tuvalete çıktım şükür
orhismommmmmm gamze6p ben çıkıyorum tuvalete ama. Böyle yaparken sanki ucu çıkmıyor zorluyorum anca öyle oda kan gelmesıne neden oluyor