simgesnmz civcivinn_annesi tabi tabii en önemlisi sağlıkla sıhhatle kucağınıza almanız 🌸 10. Haftada bazen nub teorisine göre karışıklık olabiliyormuş en net 12. Haftada daha kesin cevaplar olabilir dedi ama şimdilik erkek gibi diyoe gönlünüzden geçen olsun inşallahhh 🩵🩵🩷🩷
gulbaharc yatay duruyo nubu kız olabilir ama 12-13 de netleşir çok erken benimde 11 de böyleydi sonra nub yukardaydı şimdi 16 haftamdayım ve erkek
CrushMom civcivinn_annesi nubu kız annesi büyük ihtimalle kız görüntüsü bnmde böyleydi paralel bi çatal:)
ecm97 Erkek gibi gördüm ben😇 gemini bana da kız demişti chatgpt erkek dedi ve sonuç erkek😂 sağlıkla gelsin🙏🏻
merve_tp Benimkine benziyor :) doktor bana da kız tahmin etti. Bacak arasından bakmadı mı? Benimkide böyle . Bu arada kese teorisi yalan. Çeşit çeşit şekil alıyor usgde :)
merve_tp civcivinn_annesi 11+5 bizimki kıpır kıpır olduğu için bacak arasına da baktık 3 çizgi gördük. Tabii sizinki de benimki de erken ama bence bizimkiler kız :)
civcivinn_annesi merve_tp benimki 10+2 bence daha belli değil yani gelişmemiş daha dışardan genital bölgeleri o yüzden beklememiz en iyisi
busesahin bende kız gibi gördüm o çıkıntı kordon bağı olabilir gibi bacak çizgisinede benziyor şekil kıza benzettim
Byn1998 civcivinn_annesi kese bebek benimde fasulye bende 10 +3 de gittim doktora bakalım ne cinsiyeti