atabeyinannesii civcivinn_annesi ben erkek gibi gördüm bacaklarını havaya kaldırdığında altta çıkıntı var🤭
civcivinn_annesi atabeyinannesii o yatay gibi geldi bana sizce de öyle değil mi kafa yapısını ben de erkeğe benzettim ☺️
civcivinn_annesi orhismommmmmm keseyle alakalı değil ki cinsiyet binbir çeşit kese şekli var bebeğe göre yorum yapar mısınız
simgesnmz Yüz yapısı erkeğe benziyor gibi bence erkek 🌸🩵 yapay zekaya nub teorisine göre yorumlamasını istedim oda erkek dedi durduğu açıya göre hadi hayırlısı
civcivinn_annesi simgesnmz ben sordum bana dedi ki suan belli değil ama kıza benziyor dedi geminiye sordum ben
simgesnmz civcivinn_annesi ben chatgptye sordum onunki daha çok doğru çıkıyor kendi bebeğimin cinsiyetinde de ilk günden beri bilen tek bilen yapay zeka oldu
simgesnmz civcivinn_annesi rica ederimmm chatgptye sordum ben Bu görüntüde nub gibi görünen çıkıntı omurgaya göre biraz yukarı açılı duruyor. Bu yüzden nub teorisine göre tahminim: erkek 👶🏻💙 cevabı böyle oldu
Byn1998 civcivinn_annesi kese bebek benimde fasulye bende 10 +3 de gittim doktora bakalım ne cinsiyeti
civcivinn_annesi simgesnmz bakalım nasip ya sağlıklı olsun inşAllah Allah herkesin gönlüne göre olan meyveyi versin ramazan ayının hürmetine 😍
simgesnmz civcivinn_annesi tabi tabii en önemlisi sağlıkla sıhhatle kucağınıza almanız 🌸 10. Haftada bazen nub teorisine göre karışıklık olabiliyormuş en net 12. Haftada daha kesin cevaplar olabilir dedi ama şimdilik erkek gibi diyoe gönlünüzden geçen olsun inşallahhh 🩵🩵🩷🩷
CrushMom civcivinn_annesi nubu kız annesi büyük ihtimalle kız görüntüsü bnmde böyleydi paralel bi çatal:)