saziment hatciikkk nazende17 duru72 buketdeniz19 GozdeKB beyzakzlrmk merve_tp CrushMom simgesnmz sarilale123 fasulye3 Sarfaraz_17 Bacılarım bugün komtrolüm vardı tekrar bakabilir misiniz cinsiyetine🌸
saziment bmkl hatciikkk erikarpuz bsrbrkysr184_ nazende17 Saraylokumu duru72 buketdeniz19 mommycharlotte Deleted33000 QueenBahar_ GozdeKB beyzakzlrmk merve_tp LadyX CrushMom simgesnmz sarilale123 fasulye3 Sarfaraz_17 sarilale123 kitkesmerve fatmaglh hatciikkk Bacılarım yarın cinsiyet öğreneceğim nasipse size de bilgilendirme yaparım 😘😘 bakalım tahminler doğru çıkacak mı 😅😅
saziment bmkl hatciikkk erikarpuz bsrbrkysr184_ nazende17 Saraylokumu duru72 buketdeniz19 mommycharlotte Saraylokumu Deleted33000 QueenBahar_ GozdeKB beyzakzlrmk merve_tp LadyX CrushMom simgesnmz sarilale123 fasulye3 Sarfaraz_17 buketdeniz19 sarilale123 kitkesmerve fatmaglh fatmaglh nazende17 Bacılarım çoğunuzun tahmini doğru çıktı bebek erkekmiş oğlum geliyoor nasipse 🥰🧿💙
mommycharlotte saziment belli olmasa da ben kız gibi hissettim kesesinden de bana öyle geldi🤍 sağlıkla gelsin inşallah
saziment mommycharlotte ay inşallah bacım ya sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez eşim delii gibi kız istiyor 😅😅
saziment QueenBahar_ senin adını etiketlemek için çok uğraştım beceremedim bacım sen diye yukarda hajdj başkasını etiket yapmıştım m queen hüremmi yapmışım kusura bakma bulamadım seni sjjdfj takip edeyim hemen