saziment Merhaba bacılarım, Bugün çok şükür bebeği ve kalp atışını gördük 8-9 hafta civarında dedi doktorumuz. Sizce cinsiyeti ne ? Tecrübeli arkadaşlarımı bekliyorum 😘
bsrbrkysr184_ saziment minik fasulyem😍 benim içimden kız gibi geçti ilk baktığım an 😇 Biraz daha büyüsün tekrar baklm 😆
saziment bmkl evet bacım rabbime çok şükür bebek gayet iyiymiş az daha sağlıklı bebeği kürtaj yapacaklardı ya 🥺
saziment bmkl hatciikkk erikarpuz bsrbrkysr184_ nazende17 Saraylokumu duru72 buketdeniz19 mommycharlotte Deleted33000 QueenBahar_ GozdeKB beyzakzlrmk merve_tp LadyX CrushMom simgesnmz sarilale123 fasulye3 Sarfaraz_17 sarilale123 kitkesmerve fatmaglh hatciikkk Bacılarım yarın cinsiyet öğreneceğim nasipse size de bilgilendirme yaparım 😘😘 bakalım tahminler doğru çıkacak mı 😅😅
saziment bmkl hatciikkk erikarpuz bsrbrkysr184_ nazende17 Saraylokumu duru72 buketdeniz19 mommycharlotte Saraylokumu Deleted33000 QueenBahar_ GozdeKB beyzakzlrmk merve_tp LadyX CrushMom simgesnmz sarilale123 fasulye3 Sarfaraz_17 buketdeniz19 sarilale123 kitkesmerve fatmaglh fatmaglh nazende17 Bacılarım çoğunuzun tahmini doğru çıktı bebek erkekmiş oğlum geliyoor nasipse 🥰🧿💙
saziment hatciikkk nazende17 duru72 buketdeniz19 GozdeKB beyzakzlrmk merve_tp CrushMom simgesnmz sarilale123 fasulye3 Sarfaraz_17 Bacılarım bugün komtrolüm vardı tekrar bakabilir misiniz cinsiyetine🌸
mommycharlotte saziment belli olmasa da ben kız gibi hissettim kesesinden de bana öyle geldi🤍 sağlıkla gelsin inşallah
bmkl Valla çok sevindim çok şükür 😍 İyi yapmışsın bi doktorun dediğiyle kalmamışsın Allahtan ya inanıp aldırsaydın onu diyen doktor onun vebalini nerde öderdi acaba🙄
saziment bmkl allah razı olsun bacımmm 🙏🏻🥺 aynen öyle bu devirde herkes kendisinin doktoru olmalı kimse işini düzgün yapmıyor tek doktora asla inanılmaz
saziment erikarpuz ayy teşekkür ederim bacım allah razı olsun 🙏🏻🙏🏻 sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez yine de sağol bacımm😘
bmkl saziment Aynen öyle Allah korusun hepimizi sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 😍🙏🏻 Ben de kız diyorum 👧🏻❤️
simgesnmz nazende17 eğer bu karından ultrasonsa ramzi teorisine göre yapay zeka kız diyor 💚 Ramzi teorisine göre tahmin: Kız 👧