Nihan94 AuraMomB Tekirdağ/Çorlu özel hastanede gidiyorum ve ücretsiz. Aklınızda olsun özel hastanelerde de ücretsiz oluyor devlet destekliyormuş. Ayrıca son derse babalar da katılıyor.
Nihan94 uyuyanguzel3 Benim gittiğim özel hastane de ücretsiz. Hastaneden hastaneye değişiyor herhalde.
mervekalkann Gebe okuluna ne zaman başlanıyor veya başlanması öneriliyor ben 20. Haftama giriyorum ama sanırım erken şuan.
AuraMomB mervekalkann beni arayanlar 16.haftada başlıyor vs dediler ama o kadar uzun gerek var mı bilmiyorum
Nihan94 mervekalkann devlette bana 26.haftadan itibaren başlanıyor demişti. Ben de o haftalarda başladım.
mervekalkann AuraMomB 16 aşırı erken değil mi bana 20 de erken geliyor :) 28. Haftada falan makul diye düşünüyorum ama gidenler kaçıncı haftada gidiyor acaba
AuraMomB mervekalkann yani açıkçası bana kalsa 32.den sonrası makul ben şu an çalışıyorum 2 haftaya izine çıkıcam özel bir vakiti zor ayırırım çalışırken. pzt hastaneye gidicem sorarım olmadı
mervekalkann Nihan94 kesinlikle mantılı olan o bence de. Pazartesi ben de bir sorayım detaylı ultrason için gideceğim hastaneye ne diyecekler.
gelgulcoskun AuraMomB her ilde farklı oluyor uygulama ama gebe okulu eğitimine katıldığına dair bir belge veriyorlar, resmi izinli sayılıyoruz yani, ben de çalışıyorum o şekilde gittim
nursenasu27 AuraMomB bende gitmedim hastane uzak diye gidemedim verilen bilgiler güncel yararlı objektif bilgiler ise gayet yerine olur tabi ama çalışıyorsanız izin başlangıcı giderseniz ne öğrenirseniz artık