bsrgz Havvauygun benim pantolonlariminda önü kapanmıyor da lastikle kamufle ediyorum tabi kmsenin haberi yok çaktırmıyorum 😂😂
Salihaaa 19.haftada hafif belli olmaya basladi 25 haftaligim cok dar giyinmedigim surece bilmeyen anlamiyor sanirim kilolu oldugum icin. Bu arada hic kilo almadim henuz
anapanda12 16 da başladı 21deyiz... Minik de olsa var olduğu belli oluyor. Çok büyümüyor sanırım rahimden yani içerden büyüdüğünden dışardan çok belli olmuyor sağlıklı olsunlar kucağı alınsın da bebişlerde , göbüş erir gider kalmaz bile
Saidinannesi 17haftalık olduk 2.hamileliğim kilo almadım ama karnım belli oluyor artık 1haftadır özellikle🤗
Havvauygun Saidinannesi ya aynı haftadayız doktor ağustosun iki ya da üçüncü haftası dedi doğuma sağlıkla gelsinler inşallah🤗
Salihaaa bsrgz ben 25. Haftadayim hala aynilarini giyiyorum sadece bi tanesini giyemiyorum oda dar sıkıyo diye😁
bsrgz Salihaaa maşallah ya ne güzel benim gidişat pek öyle değil pantolonları giyiyorum ama önünü lastikle kapatıyorum tabi kimse anlamiyo ama bir iki haftaya hamile pantolonlarına terfi edeceğiz gibi 😄