Havvauygun 17+3 den meraba kızlar🤗 göbüşler ne zaman belirginleşti acaba bende hala çok bi değişme yok 😃
Elifffcik67 Havvauygun sorma ya ben 12. Haftada fln baya belliydi ama benim göbeğim zaten vardı kilo almaya müsait bi bünyem vardı o yüzden 3 ay bitmeden hamileyim die bağıran bi göbek taşıodum 😆😆😆
Hulya57 Ayselhmrc Havvauygun ben 23 haftalık oldum hiç belli değil 😂 diyolar nerde bebiş hiç belli değil ya göbegin
Havvauygun Elifffcik67 hadi ya :) bende kiloluyum ama bende bi değişme yok halen onunla alakası yok sanırım😂
Ayselhmrc Hulya57 benim ilk gebeliğim zaten zayftım ama iki kilo almışım sadece basen kısmımda var göbeğimde minik bir çıkıntı var 😀
Hulya57 Havvauygun dişarda tesettürlü oldugum icin bol giydigim icin hiç belli değil ama evde tişörtle takıldığım icin eşim arttık iyice şiştin hayatım diyo cıkıyo ewde belli
Gzmmtrkmn Tam anlamiyla 24. Hafta da belli oluyor artik. bugune kadar benimde yoktu ama birden çıktı top gibii 😊😊
bsrgz Havvauygun ben de 14. Haftadayım arkadaşlar sen nasıl hamilesin ya pantolonların felan nasıl böyle oluyor diyorlar maşallah deyin kızlar diyorum hoşuma da gitmiyor değil bu durum eninde sonunda büyüyecek bence keyfini çıkaralim😊
Salihaaa bsrgz ben 25. Haftadayim hala aynilarini giyiyorum sadece bi tanesini giyemiyorum oda dar sıkıyo diye😁
melegiminannesi 7. Haftamda karnıma elleyen ay büyümüs bile karnın diyodu simdi kıyafetlerimden belli oluyor 13 haftalığız ❤👶😉