ebobel Kızlar ultrasonda bebeğin burnu büyük gözüküp doğuncada öyle olan var mı ya da babamı büyük geldi bilmiyorum bebeğin burnu kocaman gibi 😅sizin de öyle fotoğraflarınız oldu mu
sarilale123 ebobel ay benim görümcemin oğlunun burnuna ultrasonda falan büyük dememişlerdi öyle de gözükmüyordu ama doğduğunda büyük bir burnu vardı hepimiz bi şaşırmıştık, ama sontadan burnu küçüldü, şimdi gülerek hatırlıyoruz burun olarak doğmuştun diye 😂
ayfermert ebobel ben 33 haftaya girdim.Benim oğluşumun da büyük gözüküyor gibi.Amniyo sıvısı fazla dediler suyum fazla yani bundanda böyle bebek şişiyormuş.Ama dogumdan sonra geçiyormuş ☺️
DarkLuna ebobel yok annesi bana büyük gelmedi burnu dudaklara baksana orantılı bence benim bebeğim dogsugunda burnu çok şişti herkes büyük burunlu olacak filan diyolardi ama şimdi 7aylik oldu fındık burun oldu benim oğlum sende korkma büyüdükçe normale dönüyor
_kose_ Evet ultrason da çok büyük gözüküyor hiç korkma Bnde oğlumda öyle doğacak diye çok korkmuştum hiç öyle olmuyor 😂
-Papatya33 Evet benm oğlanın da burnu çok büyük görünüyordu. Doğdu aynı büyüktü öyle kalır diye korktm ama büyüdükçe küçüldü duzeldi
ebobel -Papatya33 aslında renkli ultrasona gitmek istiyorum hiç gitmedim biraz daha büyüsün hatıra olarak yüzünü tam net olarak hatıra saklamak istiyorum
waterproof 30 haftadan önce çok yağ doku oluşmadığı için burun büyük görünüyor yanaklar yağlandıkça küçülür bence bizimkinin de büyük görünüyordu 27. Haftadayız bu hafta o kadar d büyük görünmedi😁
ebobel gizemli00 evet bi bebek için fazla büyük sanki bilemiyorum 😂inşallah açıdan kaynaklı böyle gözüküyordur 😂
ebobel sarilale123 gerçekten mi ödem olduğunu duymuştum ilk doğduklarında ama bu fotoğrafta bana fazla uzun geldi bi bebek için inşallah öyle değildir gerçekte 😃
-Papatya33 ebobel evet bende o yüzden istemiştim sakladım da. Çok güzel oluyor. Mutlaka yaptırın renkli
sarilale123 ebobel keşke size gösterebilen o kadar büyüktükü şimdi çocuğun yüzünde yapma burun gibi küçücük burnu var, ödemse hepsi orada toplanmış olmalı,😀