eed21 zehrakrdg Bende de çok hafif ağrı oluyor eğer fark etmezsem bebeğe bir şey olursa diye çok korkuyorum. İlk gebeliğim çok tecrübesizim
Rmeysa_01 eed21 bebeğin kilosuna bağlı canım 36 doğup küveze girmeyen var 40 doğup nefes sorunu yaşayıp küveze giren var kilosu ve ciğer gelişimi iyiyse sorun yok Progestan kullanıyor musun birde ciğer geliştirici iğne vermiş olması lazım
eed21 Rmeysa_01 hayır hiçbir şey vermedi kilosu haftasıyla uyumlu dedi kasılma olursa gel dedi bende şaşırdım nst de o sancı çıkınca bir şey yapar sanıyordum
Rmeysa_01 eed21 bence progestan yazarsa kullanma doğumu zorlaştırıyo benim doğum başlamış açılma olmuyo doktor progestanı kullanmışsın diye dedi yazarsa da sadece 1 hafta kullan çünkü rahim ağzını sertleştiriyo
eed21 Rmeysa_01 Doktorum hiçbir şey başlamadı bana sadece kasılma vs durumlarında gel dedi. Sana da çok geçmiş olsun Rabbim gönlüne göre sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Rmeysa_01 eed21 amin hepimize inşallah Çok teşekkür ederim canım inşallah bebeğin vaktinde sağlıkla doğar
mervesdoruk eed21 hayır ertesi gün taburcu olmustuk çocuk doktoru bakmıstır hersey yolundaydı şükürler olsun ki şuan 29 haftamdayım bu kaçınca haftada gelicek çok merak ediyorum
inciminci eed21 rahminiz iyi bence kısalmasıda normal diye biliyorum bu haftalarda benim ilk bebeğim 35 te doğdu küveze girmedi 36 haftalık bir bebek doğun için çok ta erken değil korkmayın bence
eed21 inciminci Teşekkür ederim 🌹 açıkçası daha çok sonrasında çok testlere vs maruz kalırsa diye korktum burada işte yazanlar vardı erken doğum sayıldığı için kardiyoloji nöroloji vs de bakıyormuş
3bebekliannee eed21 ben kızımı 36+5 de oğlumu 36+0 da doğum yapmıştım ikisi de küveze girmedi şükür şimdi 8 ve 3.5 yaşında gayet sağlıklılar 🥰 korkmayın ciğer gelişimi iyiyse küveze almıyorlar
eed21 3bebekliannee Teşekkür ederim ♥️ Rabbim evaltlarınızı da size bağışlasın ❤️ rahatladım gerçekten