Cekonomiiisstt cavdarhilal120gmailcom 26 haftalık olduk tam gelişme zamanları riske atmayacağım su yemek dengesni ayarlayamayabilirim 🤷🏻♀️
papatyakokulugece cavdarhilal120gmailcom kaç haftalıksn gece beslenmesi güzel olduğu sürece hiçbir şey olmaz riskli degilsen zaten mevsimden dolayı kısa hemen akşam oluyor
papatyakokulugece cavdarhilal120gmailcom doktoruna danıştın mı birşey olmaz riskin yoksa geceden güzel beslen suyunu iç yat zaten günler kısa
atesismom kızlar riske gerek var mı? yani bir can büyütüyorsunuz ve oruç tutacaksın çok saçma geliyor bana
_Ebrukaracan06_ Ben geçen yılın tutmadıgım orucu tuttum 1 ay ve o sıra hamileymişim hiç bişey olmadı Benimkide 12+4 tutucam zaten günler kısa hemen akşam oluyor
papatyakokulugece _Ebrukaracan06_ ben geçen gün birşey olmaz dedim diye baya lincledi biri neymiş çocuk ac kalıp onun kemiğini kemirirmis 🤣
cavdarhilal120gmailcom papatyakokulugece İlk hamileliğimde bir şey olmaz demişti ama bunu daha gidip soramadım ama her hangi bir riskim yok çok şükür
_Ebrukaracan06_ papatyakokulugece ya ben iki çoçugumuda bilmeden kaza oruçlarımı tuttum ilk kızım 1 ay önden gittigini söylemişlerdi karnımdaki bebiş ise 12+4 geçen doktor haftasından önde olduğunu söyledi bakma onlara sen ya aynen aynen 😅😅
papatyakokulugece cavdarhilal120gmailcom kemige iner açlıktan diyor 🤣🤣kuş besliyor sanki içerde direkt ağzına düşecek lokma riskli gebe değilsen hiçbir şey olmaz aylarca aç kalmicaksin
atesismom cavdarhilal120gmailcom canım çünkü o da senin kanından besleniyor yazık günde 2-3 litre su içmen lazım vitamin alması lazım aç durulur mu