bsrbrkysr184_ penbe_karisi 😆ay inşallah hayırlısıyla girin sağlıkla ikinizde iyi olun nasıl olduğunun bi önemi yok saat 4 oldu 🤣
bsrbrkysr184_ penbe_karisi dualarım seninle bebeğim 😘 ayy güzel güzel doğur gel bizede dua et sonra gel bize anlat bizi motivasyon et 😍
semiii penbe_karisi Aşko sen gene iyisin Cuma günü kesecekler alacaklar benim daha 91 günüm var Nasıl doğuracağımı da bilmiyorum 😂
izelaren penbe_karisi yemeği kaçta yiyeceksin aşko birde hafif mi geçireceksin doktorum bana sıvı ağırlıklı beslen dedi ama son günlerde aşırı acıkma oluyor dört gibi yemek yedim akşama sadece çorba içicem sorun yaşar mıyım bilmiyorum benim doğum 11 de gece 2 ye kadar su içebilirsin dedi
penbe_karisi izelaren yaaa bana 12 ye kadar ye iç dedi sadece 🥹🥹🥹🥹🥹 sulu yaptım yemek kismetten şimdide mide yanmam tuttu ya🥹🥹🥹🥹
tugbamuratmutlu penbe_karisi afiyest sifa olsun🥰 bende uzaniyorum valla iyice heycan sardi allah hepimizin yardimcisi olsun insallah
Cicilininkini penbe_karisi allah sag saglim kavustrsun inşallah canım neden küveze alındı önlem amaclı bikaç saattr insallah benim geçen sefer öyle olmustu ben de dogurdum şükür 🙏🏻 kavustuk darısı evimize götrmeye artık
tugbamuratmutlu penbe_karisi cok gecmis olsun canim allah anali babali buyutsun benimkide kuvezde neden aldilar senin bebisi kuvoze