Cicilininkini penbe_karisi allah sag saglim kavustrsun inşallah canım neden küveze alındı önlem amaclı bikaç saattr insallah benim geçen sefer öyle olmustu ben de dogurdum şükür 🙏🏻 kavustuk darısı evimize götrmeye artık
tugbamuratmutlu penbe_karisi cok gecmis olsun canim allah anali babali buyutsun benimkide kuvezde neden aldilar senin bebisi kuvoze
izelaren penbe_karisi oy noldu niye küvezde. Doğurdum biraz ağrılarım var o kadar nabzım yüksek kardiyoloji göründüm kan verdiler vs
penbe_karisi tugbamuratmutlu yaa çok geçmiş olsun canım 😓😓 şuan durumu nasill hiç kucağına aldın mı 🥺
tugbamuratmutlu penbe_karisi rabbim sifa versin bu aylarin yüzü suyu hürmetine senin evladina nerde neldar yavru varsa insallah🙏🙏
tugbamuratmutlu penbe_karisi allah razi olsun yanina gidip goruyorum kuvezde zaten yavrum sen hic aldinmi kucagina yanina girdinmi nekdar kalcagi hakkinda bilgi veriyomu doktor
penbe_karisi tugbamuratmutlu bende gidip görüyorum henüz kucağıma alamadım 7 10 gün falan kalır dediler 😓
penbe_karisi tugbamuratmutlu oyyy seninki normal çıkmış çok yüksek değil bizimki çok yüksek 🥹🥹benim karnimdayken çocuk emfeksiyon kapmış 🥹oy kurban olurum onları veren Allah’a
tugbamuratmutlu penbe_karisi Allahim onlari korusun bacim benimde karnimdayken gecmis zaten sut sagmaya basladinmi ne durumdasin allahim sana bagislasin insalh eve bos dondum cok yipratti bu durum beni ama bunlarda gecicek elbet allahimin izniyle 🙏🙏🙏
penbe_karisi tugbamuratmutlu evettt aynı duyguları yaşıyoruz 🥹🥹🥹evet ilk günden itibaren sagmaya calisiyorhm 2 3 saate bir ama çok az süt çıkıyor 😓 hergun görmeye gidiyorum içim parcalaniyorrr onu öyle görünce
tugbamuratmutlu penbe_karisi bende ayni durumdayim inaki bendede az geliyor ama devam ediyorum onlara bizim sutumuz iyi gelcek allahin izniyle
Rmeysa_01 penbe_karisi Rabbim sana da evladına da merhamet etsin çok üzüldüm Allah kimseyi evladıyla sınamasın 😢