htckeremnil Kizlar selammm. 7 yasinda bir oglum vardi . Daha oncede yazmistim . Cinisiyet yuzde yuz dedi doktorumuz . Prenses geliyor bizim eve💕🙏 2li taramamizi olduk . 16.hafta kontrolunu bekliuorum. 14.haftamdayim. Son adet 8 aralik Beklenen dogum 14 eylul💃💃
Rabia12 htckeremnil 15 eylülde benim Doğum tarihi görünüyor tabi kısmet olursa kaçıncı haftada öğrendin sen canm cinsiyetini
Semuss htckeremnil banada 11 Eylül dedi tahmini Doğum 🤰🏻 😀 aramızda pek BİSey yok son adet tarihim de 5 Aralık
Hnfvndk htckeremnil benımde son adetm 8 aralık ama bzımkı onden gttıgı için eylulun basında beklıyoruz. Bende premses beklıyorum %75 ama degısmez ınsallah 🤗
htckeremnil Bu gece iki bacagima da kram girdi. Cok fena umarim surekli olmaz kerem de boyle degildi . Son aylar vardi . Bu ayda baslarsa bitmez valla
htckeremnil Bir de midem bulanti ilaci kullandigim icin kan ilacina baslatmiyor doktorum. Bi turlu gecmedi bulantilarim. Siz ne kullaniyorsunuz suan hangi ilac , vitamin vs
htckeremnil Rabia12 12.haftda pipi goremiyorum hocam dedim doktora , o da guldu bende goremiyorum dedi. Baskada yorum yaptiramadim. Baska hastane baska doktora gttim 14.haftamda kesin yuzde yuz dedi😂 Degisirse bilemem de😂
Rabia12 htckeremnil 12. Haftamda kız gibi denildi bende istiyorum biran önce öğrenmek rabbim hyrlısını nasip etsin hepimize 💕
Semuss htckeremnil olabilir 😁 İkili test icin gittim 12 haftalıkken hiç yorum yapmadı doktor . Simdi 14+3 olduk gitmedim daha . Ay çok merak ediyorum
bsrgz htckeremnil bizde 14+1 ız son adet tarihim 7 aralık %85 kız dedi doktorumuz bize de 🤗 inşallah hayirlisiyla kucagimiza alırız ciceklerimizi 🌸
Semuss htckeremnil ben bi kaç gündür böyleyim eşimi bekliyorum onunla beraber gidecez . Beni bekle diyor 😬
Otherozge htckeremnil bana doktorum öyle dedi beklenen doğum tarihi 09.09.19 🥰 kızım olacak inşallah 🙏🏻