yineeyeniden beautiful_ günümüz aynıı canımm cinsiyeti doktor 18de söylerim dedi bekliyoruz15-3 olduk
beautiful_ yineeyeniden biz de bugün itibariyle 15+4 olduk haftaya 16+6 olunca randevumuz var bakalım doktorumuz birşey diyecek mi ❤️
krizantemmm beautiful_ 14+6 cinsiyet kız alışveriş yapmadım daha çoğu şeyi abisinden var zaten sadece birkaç parça kıyafet alıcaz.
clementine16 beautiful_ ben de bugün 16+0 bugün randevum var nasıl gittiğini boyunu her şeyi merak ediyorum. Alışverişe başlamayı düşünüyorum detaylı usg araştırmayı düşünüyorum telaşeler başlıyor bence🌸
beautiful_ clementine16 ayy bende merak ettim şimdi banada bilgi verirsiniz umarım herşey çok güzel ilerliyordur ❤️
krizantemmm beautiful_ teşekkür ederim evet 11+6 ve 12+6 da iki farklı doktor baktı ikiside kız dedi oğlumda da 13. Haftada öğrenmiştim
reyhanekici beautiful_ Biz de 15+2 olduk bizim cimcime erkenden gösterdi cinsiyetini 11.haftada %80 kız dedi doktorum fetalde netleşti :) ilk hamileliğim olduğu için alışverişi sürekli erteliyorum ne alacağımı bilmediğim için 🥹
meltem_37 beautiful_ 15 haftalık oldum bende mide bulantısı hala devam ediyor oruç tutamıyorum doktor da yasak dedi Alışverişe bayramdan sonra başlayacağım
meltem_37 beautiful_ evet 12. Haftada özelde doktor erkek dedi başka bir doktora gittim kesinleşti erkek olduğu
Saimenur beautiful_ kusura bakmayın bildirim düşmemiş yeni gördüm.Benım 2. Gebelik var ama 13 yıl var arada.Cok kafama takıyorum bunu hareketler net diyenleri gördükçe.
beautiful_ Saimenur yok estağfurullah bende bildirim gelmiyor fazla göremiyorum sizin baya ara varmış bizim 4,5sene sonra oldu herkes çoktan hissetmeye başlamış bende açıkçası korkuyorum 2 defa kimyasal gebelik olunca ister istemez korkuyorum
beautiful_ krizantemmm 13+2 de gittik sırtı dönüktü bizim ki utangaç göstermiyor oğlumu 16 da öğrenmiştim bunu merak ediyorum ne zaman gösterecek kendini 🤭
beautiful_ Saimenur Allah’ın izniyle hiç birşey olmaz Rabb’im büyüktür Rabbim sağlık ve sıhhat ile kucağına almayı nasip etsin ❤️