beautiful_ sibelaydin0206 beşik küvet emzik ateş ölçer vs şimdiden alabilirsin kıyafetler sona kalabilir
gizemmmm__ beautiful_ 2. Gebeliğim . Son zamanlara kadar bekleyeceğim zaten arabası yatağı var kıyafetin acelesi yok şuanlık 🌸 sizin ?
beautiful_ gizemmmm__ bizim de ikinci gebelik bir beşiğimiz var ama ikinci beşik almak zorundayız gün içerisinde sürekli babaanne evindeyiz oraya da bir beşik lazım daha almamız gereken eşyalar çok var abisinin bir çok eşyasını attım cinsiyetimiz de hala belli değil ne yazık ki 🤭
alpkerem26 16+0 bizim de erkek ikinci oglum oluyor daha oglum 9 aylik oldugu icin diger ogluma da ayni kiyafetleri giydiricem besigimiz herseyimiz var o yuzden pek alicagim birsey yok bulantim gecmedi hala devam ediyor bi bitse iyi olucakta
eslem2121 beautiful_ evet bacım hiç sorma ateş öksürük balgam bide buhar makinesi ucunda kırıldı elimle bi yerden tutup bi yerden de çocuğun ağzına yerleştiriyorum
sarilale123 beautiful_ biraz da rahatına düşkün sanırım 😃 İnşallah bu kez yüzü dönük yatıyordur öğrenirsiniz
beautiful_ eslem2121 çok geçmiş olsun kuzum valla çok zor çok pis bir sıcak bir soğuk böyle oluyorlar