beautiful_ sineminkooo erkek çok hareketli kuzum benim oğlum ben otururken dayak manyağı yapıyordu sertti vuruşları da evet oğlum 4, 5 yaşında çok hareketli ve eli çok sert bu bebişim hala bir tık bile yok 😂😂🤭
beautiful_ Aykerny çok teşekkür ederim 💞 ıvır zıvırlar kıyafetlerden daha pahalı ya listemde ıvır zıvırlar sadece 8000/9000 arası tutuyor kıyafetler sona kalabilir ama ıvır zıvır pek zorlayacak gibi
beautiful_ sarilale123 bende hala var yaa ne mide bulantısı ne de koku hassasiyeti gitmedi gebeliğimi göğüs hassasiyeti ile test yapıp öğrendim bir oğluşum var bi kızım olsun istiyorum ama öncelikle sağlıklı ve sıhhatli olması 💞
sarilale123 beautiful_ benimde bir oğlum var şimdi kızım Rabbim dediğiniz gibi sağlıklı evlatlar versin ama gönlünüzdeki de olsun inşallah 🤲 bu haftaya kadar hiç tahminde bulunulmadı mı peki size
beautiful_ aselesea bebekler yazda biraz kötü oluyor açıkçası isilik mafediyor ama kıştan iyidir ilk gebeliğim kışındı berbat bir durumdu
hanimhanimcik Saimenur benimde aynı endişelenme, hareketleri belli belirsiz tam anlayamıyorum ama çok normal diyor doktorum🥰
sudeasko beautiful_ tam 16 oldu prensesim ilk gebeliğim anneanne çeyizi sayesinde alışveriş başladı beni bulantı ile yormadı hiç ama bel ağrısı mahvetti 😂💕💕
beautiful_ sudeasko ayy bı bizimm cinsiyetimiz belli değil galiba bulantı beni oğlumda yormamıştı ama bu deli ediyor beni 🤭😂
hanimhanimcik beautiful_ bende 18+4 oldum elhamdüllah. Temmuz sonu gözüküyor doğum bizimki de ikinci erkek. Yatak battaniyeleri felan var ilk oğlumdan ama beşik baya eskidi tekerleri de gitmiyor artık beşik ve ufak tefek biberon emzik bunları almam lazım. Henüz erken diye bekliyorum ilk oğlumda da son trimesterda almıştım şimdi de öyle yaparım
beautiful_ hanimhanimcik ben oğluşum da 25den sonra başlamıştım ama bunda ne zaman başlarım hiç bilmiyorum bizim de beşik almamız lazım bir tane kendi evimde bir tane de babaanne evine alacağız oradayız gün içinde sürekli ıvır zıvırlar baya para tutuyor erken almak iyi olacak gibi
__k sineminkooo ne zaman hissetmeye başladınız hareketlerini? Bende 17+2 yim. Bugün ilk defa hissettim gibi geldi baloncuk gibi bişi hissettim karnımda kız bekliyorum bende
sineminkooo __k ben 15 in sonlarına doğru seğirme ve balon patlaması şeklinde başladım çok minik minik ama şu an bariz hissediyorum 😂 kaydığını filan 🫠🌸 erkek bebekler çok hareketli olıyor dedikleri doğruymuş kızlar biraz daha sakin nazlı oluyorlar ❤️✨
sudeasko beautiful_ cok nadir bulantım oldu o konuda çok rahattım ama bu bir aydır bel beni yaşlandırdı 🤣🤣
beautiful_ sarilale123 yok malesef en son 13+2 de gittim demedi haftaya cuma tekrar gidicem inşaAllah birşey söyler yoksa meraktan çatlarım 😂🤭
beautiful_ sudeasko insan sırt üstüne de yatamıyor o bile ağrı yapıyor senin ki karnında yaşlandırmaya başlamış 🤭😂😂