bsrbrkysr184_ Kızlar 34+6 haftalık hamileyim son 26 gün kaldı sezeryan olacak bugün kalktım ayaklarım şişmiş biraz bileklerimde de var ödem olmuşum 😒 sizde nasıl durumlar ödem için neler yapıyorsunuz 😅
busrabaskal bsrbrkysr184_ ben 37.5 numaradan 41 e yükseldim dr çok uyardım ayağını dik yat diye erken doğuma sebep olur dedi.ay ne çok çektim davul gibi ayaklarla gezerdim
eylusko bsrbrkysr184_ 35+3 benimde el ayak yüzüm burnum şişti. Sabah basmakta zorlanıyorum ya gerçekten bunaldım artik
selma128 bsrbrkysr184_ ben 19 haftaligim bazen sisiyorum ve bol bol su icince siskinligim geciyor elbette sizinki gibi degildir de galiba bol su icmek lazim
betulmommy bsrbrkysr184_ aaa aynı gündeyiz ve sezeryan olursamda 16 martta yaparım dedi doktorum, ilk gebeliğim. Ödemim yok çok şükür ama artık zorlanmaya başladım doğumda yaklaştıkça stres oluyorum🥲🥹
bsrbrkysr184_ busrabaskal ay ilkinde benimde öyleydi kocamın ayakkabılarını giyiyordum 🤣 ama bunda daha yeni başladı ya öğle olmasını istemiyorum 🫠
bsrbrkysr184_ selma128 ay benim içtiğim su ilk çocuğumda da çok mu su içiyorsun demişti davul gibiydi 🤭
saziment bsrbrkysr184_ hafif soğuk suya koy bacım ayaklarını tuzu azalt ayaklarını uzandığında havaya kaldır
sym_yc bsrbrkysr184_ bu şişme durumları 30 dan sonra mı başlıyor benim ayak bileklerim bazen şişiyor ama rahatsız edecek kadar değil
bsrbrkysr184_ sym_yc kaç haftalık sizin Valla değişiyor bence benim ilk çocuğumda o kadar çok oldu ki ve erken oldu ki anlatamam ama bunda da yeni yeni başladı