Merveee6 HappyMom ben 38 haftalık hamileyim yemek çok yapamıyorum fırında beşamelli tavuk yanına salata yaptım çorba bile yapacağım meçhul 🤦🏻♀️
Cacaege HappyMom ilk iftar menümüz Düğün çorbası Tavuk döner Pirinç pilavı Sütlü kadayıf Tatlı hazır döneri marine yaptım İşten sonra diğerlerini yapmak kaldı 😅 1 saat kala evde olsam yeter
aslmoms Domates Çorba Kastamonuya özgü ıslama (kendimize göre evirdik biz onu) Kemalpaşa tatlı Börek . Ben çok yemiyorum yeterli geliyor bize :)
gulsah30 HappyMom frinda besamel.soslu makarna yayla corbasi frinda patatesli sarimsakli sulu kanat frinda sutlac mücver patates salatasi
papatyakokulugece susam_ beyti doyurucu bişey mi yapıp yapmama konusunda kararsızım da biraz güzel oluyor mu
nils_ HappyMom Mercimek Çorbası Pilav Salata Airfreyde Soslu Tavuk Kayısı Hoşafı Kayısılı meyve suyu ev yapımı Sütlaç 🌸
Fizikcifizik HappyMom et kavurma,pilav,Yayla çorbası, soğan mezesi,salata yaptım. Komşum da manti ve tavuklu şehriye corbasi göndermiş.
aybike2212 HappyMom tavuklu şehriye çorbası Kuru fasülye Pilav Islak kurabiye Ve ramazan pidesi evde yapılmış 🙂 Bizim menü böyleydi bugün