ipekmom_ HappyMom yayla çorbası pirinç pilavı porsiyonluk patlıcanlı köfteli kebap salata tatlı ruh halime bağlı 😂 revani ya da 5kaşık tatlısı olabilir şerbetli iyi gidiyor ramazandaa
nononomolfix HappyMom HappyMom mercimek çorbası Sebzeli pilav Tavuk Çiğköfte Salata Fırın sütlaç 🩵 hayırlı Ramazanlar
susam_ İlk iftar menüm: Mercimek çorbası Beyti kebabı Domatesli bulgur pilavi Ramazan şerbeti Tatlı da magnolia
papatyakokulugece susam_ beyti doyurucu bişey mi yapıp yapmama konusunda kararsızım da biraz güzel oluyor mu
sedanisa41 Mercimek çorbası Güveçte etli kuru fasulye Pilav Cacık Tatlı olarak Ev baklavası kendim yaptım 💐❤️ Hayırlı RAMAZANLAR
sibely12 HappyMom ilk gün menüm Yoğurtlu yarma çorbası Fırında tavuk patates Çiğköfte Salata Ağlayan pasta
ahfer Soğanlı ıspanaklı gözleme acicam tavada pişirecem biraz da Taze peynirli gözleme acicam,çay ,ayran ,tel şehriye çorbası düşünüyorum.tatli olarak da sütlaç düşünüyorum ☺️
simgeozennc_ LadyX Mercimek çorbası Kuru fasulye Pilav Mevsim salata Muhallebili kadayıf Allah herkesin ibadetini oruçlarını dualarını kabul etsin hayırlı ramazanlar ☺
serife25 @HappyMom Sebzeli mercimek çorbası Pirinç pilavı Et kabağı yemeği Çoban salata Kıvrım tatlı 24 haftadan selam olsun Hayırlı Ramazanlar diliyorum 🤲🏻🩷