Havin49_ svvlgnc spinalin korkucak hiçbişeyi yok gayet konforlu zaten o iğneyi fln size göstermiyorlar
simasurmeli kizinaasikanne merhaba ben ilk gebeliğin sezaryen olmak istiyorum ama doktorum normal olmamı istiyor kızlar ne yapmalıyım normal asla doğuramam
kizinaasikanne simasurmeli Ben riskli gebeliktim normal doğurmayı çok istedim ama kalbin dayanmaz dediler 🥺 sezaryen içinde çocuğun iri olması, senin çatının dar olması, bebeğin makat gelişi olması vs gibi şeyler gerekiyor
Gozde-2833 Bende epidural spinal kombine olucam dün kontrol mü vardı sancı çıktı kasılmalarım çok var doktorum her an olabilir hazırlıklı ol dedi stres içinde bekliyorum ve çok korkuyorum
hazalimanli Spinal anestezi ile sezeryan oldum,gerçekten bir şey hissedilmiyor. Bebeğiniz içinizden çıkarttıklarında inanılmaz bir rahatlama hissi geliyor bebeğin vücudunuza yaptığı basınç azaldığı için
aydkut hazalimanli bebegin cikma aninda herkes panik oluyormus cekistirmeler oluyor diye hissettik dalan diyorlar o yuzden korkuyorum bu cekistirme nasil olur diyorum ama bebegin cikmasiyla orada bir bosluk olma hissiyati olcaktir diyerek rahatlamaya calisiyorum
simasurmeli kizinaasikanne aslında keyfi de yapıyorlar benim doktorum biraz normalci ama Beb sezeryan yapmak istiyorum
suragungor aydkut cekistirme falan olmuyor insanlar fazla abartiyor bebek cikmadan once bastirmalar oluyor onu hissediyorsun ama aci vermiyo karnina birinin bastirdigini hissediyosun sadece sonra bir anda karninin ici bosaliyor asiri degisik guzel bir histi kus gibi hafifliyorsun ve aglama sesi geliyor bebegim aglamadan dogdugunu anlamistim ondan sonra dikmeye basliyorlar zaten bir sey hissetmiyosun karniniza birileri dokunup masaj yapiyormus gibi bir histen oteye gitmiyor
aydkut Seloloo hsnhangi bir baskı çekiştirme hissedenler oluyormuş cekistirmelerde panik olduk hissettik diyen var da o yuzden korkuyorum
vanilya_kokusu_ svvlgnc İlk gebelikte spinal oldum 25 dk da bitti ama bu ikincide çok korkuyorum panik atağım var çünkü bunda ama inanki korkulacak hiç bişey yok insan sonra korkutuguna pişman oluyor
Seloloo aydkut baskı hissettim sadece ama dayanılmayacak gibi değil bebek insin diye o esnada ne canınızı acıtıyor ne dikkatinizi çekiyor.göğüs altında göbeğe ultrasonla bakıldığını düşünün öyle bi baskıydı. Çekiştirme hiç olmadı.
aydkut Seloloo yaa çok teşekkür ederim bununla ilgili cok korkutan vardı panik olurum tansiyonum fırlar diye cok korktum dişçiye gittiğimde bile çok gerilen insanım çok rahatladım 🙏🏼🌸
melisasak35 svvlgnc spinal anestezi korkulcak bişey değil gerçekten tüm kalbimle söylüyorum 2 kez spinal oldum 10 saniye sürdü sürmedi iğnenin girdiğini hissetmiyorsun bile genel anestezi olmak istiyordum bende ama iyiki spinal olmuşum çok rahattı
Seloloo aydkut dişçi koltuğuna oturamam bile 😀 normal kan alımında ağlar zırlarım Allah sabrını o esnada verdi gerçekten 🥰🤲🏻 darısı sizin başınıza inşallah kolaylıkla geçsin 🤲🏻❤️