semap_13 AycanTemel sezeryan sonrası nasıl geçti peki toparlanma süreci vesaire ilk kalkış filan , bana da 38 haftalıkken doktor gün verdi de
dilosunuz tosbik95 kızımda zorunlu sezeryan 39+5 olmuştu bunda planlı olur galiba ssvd istemiyorum,5 yilgecti ama korkuyorum normalden 🥲
tosbik95 dilosunuz banada ilk ki sezeryan olduğu için binada sezeryan dendi çünkü bulunduğum yerde sezeryan sonrası normal doğum için uygun değilmiş hastane Aynı benimde 5 yıl geçti Şuan kaC haftaliksin
dilosunuz tosbik95 siz buyukmussunuz inşallah sağ salim alırız kucaklarimiza sezeryanla olsa doğuyor normal de olsa doğuyor ,😌
tosbik95 semap_13 benim çok rahat geçti süt sıkıntısı oldu onda çok zorlandım zaten ağrı hissettigin an ağrı kesici yapıyorlar ondan sonra normale döndum sık yürümek lazım
AycanTemel semap_13 Benim doğumum sezaryen olma surecim cok guzel geçmişti. Hic birsekilde agri sızı da cok hissetmedim hep narkozun etkisi geçmeden karnıma bastırdılar. Ve sonra sontayı da belden iğne yaptıktan sonra taktılar takarken hissetmedim çıkarırken hafif yanma oluyor oda anlık. Ilk kalkis iyiydi cok sukur direk karşıya bak onune hic bakma. Benim sadece zorlandığım kısım elime serum taktirmistim ben ve antibiyotik yerken aşırı derece de yanma oldu hüngür hüngür ağladım resmen tek o an cok zorlandım o kadar
yesimaksa tosbik95 2019 da ilk sezeryanım kötü bir hamilelik süreci geçirdiğim için olmuştu spinal anestezi sonrası panik atak geçirdim sakinleşemeyince ilaç uygulamışlar hiç bişi hatırlamıyorum şimdi 32. Haftalık yine sezeryan olacagım tek korkum tekrar panik atak yaşamak. Yoksa ilk kalkış falan agrı kesici yapıldıgı için bir şekilde geçiyor. Gaz sancısı kabızlık yaşadım onda bile ilaç verdiler çıktım tuvalete
Hanim123 yesimaksa Bende Hamileliğim Boyunca Kabızlık Yaşadım.Artık 33 Haftalık Oldu Devam Ediyor.Sezeryan Sonrası Kabızlık Tuvalet Sorunu Aklıma Takılıyor.Size Şurup Mu Verdiler?
yesimaksa Hanim123 hamileliğimde kullanabileceğim duphalac var dogumdan sonra da hastanede seruma ilaç koydular ishal olmuştum çok rahattı ama eve geldikten sonra falan kabızlık yaşayan ben değildim sanki herşey normale dönmüştü
azraali tosbik95 perşembe günü 37+4 olacağım, geçen cuma anestezi için kan verdim, haftaya perşembe gel gün alalım demişti. Bakalım hangi tarihe verecek günü, ikinci sezeryanim ve devlet hastanesinde olacak.