Mrsz anonim51 canım sen yeşil akıntıyı doktora söyledin mi?Bana ebe yeşil akıntı varsa bu haftalarda doktora git bebek kaka yapmış olabilir hemen doğuma alırlar dedi yeşil ve kahverengi akıntı bu haftalarda normal değilmiş.
Eliffaytacc 39+4 deyiz ne gelen var ne giden bizde de🥲 Çatı muayenesi yapildi normal doguma uygun olduguni soyledi doktorum beklemedeyiz
yasemincel65 Eliffaytacc ben de bekliyorum çatı muayenesinden sonra biraz ağrılarım oldu yaaa ilerleyen saatlerde 🥹
sinemm22 tugbaustuntas Bende 37 haftayım ama bebişin kafası 40 hafta bir an önce kanala sokmak için uğraşıyorum kafası büyüdükçe girmezmiş sezeryan olmak istemiyorum evde sürekli pilates ördek ananas hurma onları deniyorum benimde cumartesi kontrolüm çok merak ediyorum ne olacak
Rmeysa_01 yasemincel65 39+1 tüm tuşlara basmamıza rağmen tık yok hanımefendide gelmek istemiyor mu ne
Mavi-gokyuzu yasemincel65 39+0 dayım bende. Ne sancım var ne başka bir şey. Bizim beyfendinin de gelesi yok çok sevdi sanırım içerisini. Cumartesi günü kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor
yasemincel65 Mavi-gokyuzu alttan muayene oldum ben de tetikler mi diye sordum da yok dedi daha hiç açıklığın bile yok falan kanala da girip çıkıyormuş 🤓🤓 o nasıl oluyorsa anlamadım gitti. Muyaneden sonra da sanki dayak yemiş gibi oldum valla anlayamadığım şekilde bacaklarım belime ağrı girdi belki de kendimi kastığımdan 🥹🥹
rabiadumanb Tam 38. Haftamdayım sadece ara ara adet sancısı gibi ağrılarım oluyor kasıklarımda geçen hafta kontrolde doktorum kanalda dedi beklemedeyizz heyecanlıyım kavuşmamıza az kaldı gibi sanki vakit geldikçe insana heyecan basıyormuşş
Mavi-gokyuzu yasemincel65 Bende geçtiğimiz hafta catı muayensi oldum ama ne dediğiniz gibi bende de sancı oldu nede dedikledi. kanaldan çıkmıyor allahtan bizim ki ama sadece kafasını sokmuş bedenini sokmamış henüz. Ağrım falan yok henüz bende anlamadım ki😅
yasemincel65 Mavi-gokyuzu benimkinin de kafası yavaştan ilerlemiş kanala baskı yapıyor hissediyorum zaten 🥹🥹🥹
yasemincel65 Mavi-gokyuzu bende de nişan mişan yok 🥲🥲 muayeneden sonra gelir diye düşündüm de genelde öyle oluyormuş ama olmadı