dilosunuz Kizlar yarın tam 19 hafta olacağız ama ben hiç hareket hissetmiyorum normal mi bu acaba ikinci hamileliğim bide ikincide daha erken hissedilir diyolar ama ben hissetmiyorum 🙂↕️
burcuo dilosunuz aynı haftadayız, 19+2 benim de. 2-3 gündür bariz kıpırdıyor diyebilirim. 19 olduğu gibi net hareket ediyor dedim. 3.gebelik bu arada. Diğerlerini daha erken hissetmiştim.
ebrudefnee dilosunuz bende 15-16 haftada hissediyor gibiydim sonra bi durdu gibi hissetmedim şimdi 18+4 haftalık hamileyim bi kaç gündür baya hissediliyor gibi benimde 2. Gebeliğim bu arada ama her hamilelik belli olmuyor daha vakti var
powerpuffgirlss dilosunuz ikinci gebelik icin bisey diyemem ama ben 21 e yakın hissettim hatta korkup acile gitmistim tedirgin oluyosaniz 5 dakika ultrasonla bakiyolar acilde
elifin_ ebrudefnee Ben de 18+4 üm , 18e girdiğimizden beri hissetmeye başladım. Ama 21 e kadar hissetmemek çok normalmiş
dilosunuz ebrudefnee o haftalarda bende bi hissetmistim ama şimdi hiç yok duş alıyorum çikolata yiyorum ama yok🙂↕️
ebrudefnee elifin_ bende öyle 16. Haftada kayma hissi gibi oluyordu ama hareket mi tam emin olamıyordum 18. Haftaya girdiğimden beri net şekilde hissediliyor konudan bağımsız bebeğinizin cinsiyeti belli mi
dilosunuz burcuo hareket yine herşey yolunda anlamına geliyor bende hissetsem keşke biran once😌 insan korkuyor ya ne bileyim
elifin_ dilosunuz evet evet, bir de kilo çok etkiliyor karın bölgenizde kilonuz varsa farkedemiyor olabilirsiniz
dilosunuz ebrudefnee inşallah 🙏 insan istiyor hareketi yolunda gittiğini düşünüyorsun en azından her şeyin
ebrudefnee dilosunuz evet insan tedirgin oluyor ilkte olsa 2. De olsa birşey oldu mu korkusu oluyor hareket hissedince biraz da olsa rahatlıyor insan inşallah en kısa zaman da hissedersiniz 🌸🌸
dilosunuz elifin_ en son 71 kiloydum 68 le kadim zaten belkide dediğiniz gibi karnım aşırı büyük haftama göre kızımda da herkes ikiz sanıyordu bundada aynı oldu 😌
dilosunuz burcuo inşallah kızımda ilkte 19+2 de hissetmiştim ikinciye daha erken diyolar o yüzden biraz tedirgin oldum sanirim 😌
ebrudefnee elifin_ bizimde erkek ama biz biraz geç öğrendik siz erken öğrenmişsiniz bende 14. Haftada gittim doktor net birşey demedi 16 da gitmiştim onda da emin olamadı o yüzden söylemedi en son 17+3 de gittim o zaman erkek dedi
dilosunuz powerpuffgirlss ah bu analık 😌🥲 önümüzdeki hafta gideceğim inşallah o zamana kadar hissederim ben ilkinde 19+2 de hissetmiştim bunda olmayınca tedirgin oldum sanirim