Elfbtr mceren benimde erken doğum riskim var aynı problemden 4 cm açıklıkla yatıyorum 32.haftam bitiyor yarın.doktorum normal Doğumun bebek için daha iyi olacağını söyledi ama biraz korkum var .
mceren Elfbtr canım İnan o kadar kolay bir Doğum yaptım ki sadece on dk sürdü. O yüzden hiç korkma. 8 cm açıklıkla Doğuma girdim.
Minam Bende 23. Haftadayım ve rahim ağzı 2.2 olmuş sürekli yatıp ilaçlarımı kullanıyorum inşallah bizde görürüz 36. Haftaları bebeklerimle
Elfbtr Minam aklına hiç kötü bişey getirme sen ne kadar sıkıntılı olursan o kadar vücut kasılıyor dahada kötü oluyor hep moralini yüksek tut
Minam Elfbtr ilk öğrendiğim gün baya üzüldüm ama şimdi daha iyiyim çok sağol. Artık iyi düşünüyorum dua ediyorum bolca. Elimden geleni yapıyorum gerisi ya nasip
Dimple23 Bende sürekli yatıyorum 27 mm serviksim şuan 30. Haftalara geldim inşallah bende 36 ları görürüm :(
mceren Dimple23 benimki daha kısaydı canım. Dikkat et. İlaçlarını düzenli kullan. İnşallah bebeğini kucağına alırsın sağ salim
Minam mceren inşallah canım çok teşekkürler. 23. Haftamda gebe kaldığım kiloya yeni geldim ama şükür bebeklerin gelişimi iyi
mceren Minam ben diyodum ki yatmak ne zor insanları kıskanıyordum geze geze Doğum yapıyorlar. Çalışıyorlar vs. Yatalak Hasta gibi hamilelik geçirdim diye ağlıyordum. Doktor kucağıma verince dedim ki 3 ay değil 9 ay bile yatardım seni kucağıma almak için dedim
Minam mceren onların kokusunu içine çekmek her şeye değer canım eminim. Rabbim bizlerede gösterdin hayırlı sağlıklı vaktinde doğdukları gümleri inşallah
Mervenin mceren kaç kilo doğdu bebişiniz küveze girdimi birde 🙈 Allah bağışlasın bu arada 🧿😇 benmde erken doğm riskim varda merak ediyorm🙈
mceren Mervenin 2800 gr doğdu canım. 2600 gr kdr düştü. Hayır küveze girmedi. Vaktinde doğum nasip etsin Allahım sanada inşallah
Damlas mceren Allah analı babalı büyütsün , maaşallah☺️ Benim de riskli gebeliğim. Doktorum 36 haftadan sonra doğmak isterse durdurmaya çalışmayacağız’dedi. Endişeleniyorum ciğerleri gelişmezse diye, ciğer geliştirici vurmuşlar mıydı sana,
mceren Damlas evet canım 30. Haftada 4 doz vurdurdum. Kız bebekler gelişimini genel olarak 36. Haftada tamamlarmış.