mceren Kızlar rahim ağzı kısalığım vardı ve 36. Haftada normal doğum yaptım. Sorularınız varsa yanıtlayabilirim.
araskubra mceren hayirli olsun masallah benimde 34 bucuk haftalik sanci cikti ilac verdi ya gecmezse diye korkuyorum sezeryan olcam buyuk ihtimalde erken gelirse napcam korkusu var ilk bebek kuvezde kalirsa falan nasil olcak ya
mceren asilsmom yok canım küveze girmedi. Evet ikimizde çok iyiyiz. Pazartesi günü 40mız çıkıyo inşallah.
Haticeebasyoll @mceren# ALLAH anali babali buyutsun😍 evet bebegin kac kilo dogdu acaba ve ayni soru kuveze girdimi
mceren Haticeebasyoll 2800 gr doğdu canım 2600 gr kadar düştü. Hayır küveze girmedi. Kız bebekler ciğer gelişimini genelde 36. Haftada tamamlıyorlarmış.
mceren araskubra Şöyle düşün küveze girse bile daha sağlıklı bir şekilde kucağına gelecek. Haftan iyi maşallah. Ciğer geliştirici iğne yaptırdın mı
asilsmom araskubra korkmayin benimde 34+3 te sancim cıktı ilac kullanmadim yattım sadece şuan 36+1 olduk🙏🏽Bol dinlenin magnezyum kullaniyosunuzdur ztn ve bol su 👍🏽👍🏽👍🏽
araskubra mceren herhangi bi igne yapilmadi bi hap yazdi pazartesi tekrar bi bakicak duruma gore belkkide yaparlar hic bilmiyorum aileler uzak yalnizim esim yogun calisiyo sanrim birazda korkum ondan
mceren fts01 kısalığı 25. Haftada öğrendim canım. 34. Haftaya kadar hep yattım. 34. Haftaya kadar da progestanı günde iki kez fitil olarak kullandım. Ev işi vs hiçbirşey yapmadım.
mceren anapanda12 serklaj için haftam geçti canım serklaj tehlikeli olacaktı. 25. Haftamda öğrendim çünkü. 25. Haftadan itibarende 2.5 cmdi. 8 cm açıklıkla doğuma girdim ve doktor muayene edene kdr açıklığı hissetmedim bile. Çok rahat bir doğumdu
mceren Edebyahu canım normal Doğum çok güzel gerçekten. Ama tabiki kendini şartlama. Gerçek sancıyı tüm vücudunda hissediyorsun. Sadece karnında değil. Rahmin yerinden çıkacak gibi oluyo.
araskubra asilsmom bi hap yazdi sanci icin sanirim baska bi ilac kullanmiyorum bol su icmemi soyledi ama aynen icmeye calisiyorum zorlada olsa
Elfbtr mceren benimde erken doğum riskim var aynı problemden 4 cm açıklıkla yatıyorum 32.haftam bitiyor yarın.doktorum normal Doğumun bebek için daha iyi olacağını söyledi ama biraz korkum var .