Aleynaaaag Kızlar bebek arabası ve beşiği çıkartıp soruyorum sizlere bebeğinizin ihtiyaçlarına ne kadar para gitti? Kıyafet,bakım ihtiyaçları,duş ürünleri,sizlerin lohusa kıyafeti vs gibi
Alya05 Aleynaaaag Benm 3. Kız olduğu için hiç bişi almadım bebek arabası vardı Kıyafette almadım görümcemin bebeği bizden önce doğdu , kız kardeşim bende önce doğum yaptı yengen benden önce doğum yaptı , üçüde kızların kıyafetlerini bana verdiler öyle kullandım. Sadece kendime pijama takımı aldım bide bebek için şampuan kulak çubuğu ve ateş ölçme
nursemaa_1 Aleynaaaag bundan 2 sene önce 20 bin gitmişti sıfır eksiksiz değildi bazıları da hediye felan geldi
gunes866_ Aleynaaaag bi yerden sonra ben saymayı bıraktım asada bi arkadaş yorum yapmıs gaz ilacına bin TL verdim diye. Probiyotik ve gaz ilacına 1000 kusur verdim. Ve daha alamadıgım oyun halısı tulum ayakkabı bu tarz şeyler var
beyzzsenturkkk Aleynaaaag kıyafetleri başkalarından aldım kızımdan kalanlar da vardı bebek arabasını 2. el 4 bine aldım. beşiği de başkasından ücretsiz aldım. ana kucağını eşim buldu. şu an sepetimde bi kaç parça kıyafet bez ıslak mendil doğumda giyeceğim elbise pişik kremi tırnak törpüsü havlusu burun aspiratörü var toplam 5.400 tutuyor. onun dısında hiç bir eksiği yok sepette ki kıyafetler de keyfi yani olmasa da olur ama bi kaç tane alıcam😂 ne kadar az masraf yaparsam o kadar iyi 3-5 ay kullanacağı beşiğe ana kucağına kıyafete para vermek bana doğru gelmiyor benimde işim bitince başkasına vereceğim kızımı da böyle büyüttüm daha yeni yeni 1 senedir bişeyler alıyorum aldığım yine eskimiyor saklıyorum alışverişi severim ama çocuklara özellikle onların eşyalarına kıyafetlerine tonlarca para dökmeyi doğru bulmuyorum gereksiz geliyo
QueenBahar_ Besik ve bebek arabası vardı zaten saymıyorum Kıyafetler vs lohusa takimi gibi bez banyo ürünleri 15 bine yakın para gitmiştir Daha dün 1 bin TL gaz ilacı aldım
Alya05 Aleynaaaag Eveg öyle ilk çocukta da ben bişi almadım sadece beğendim bi kaç parça aldım okadar Annem ona çeyiz aldı hepsi LCW den aldı Beşik yaptırdı çeyrek taktı 2. Kızımda da hepsini kullandım
Aleynaaaag Alya05 ay anneniz mi yaptı her şeyi destek olması ne kadar güzel bir şey tebrik ediyorum kendisini
Aleynaaaag nursemaa_1 buna neler dahildi acaba çünkü 2sene öncesine göre fiyatı çok yüksek geldi bana
nursemaa_1 Aleynaaaag sadece mama sandalyemiz yoktu bide yatagimiz yoktu bebek arbasi kıyafetler bez mama duş ürünleri adan Z ye mendiller muslinler battaniye puset takımları yorgan battaniye nevresim diktirmistik kapi suslari magnet çikolata bana lohusa takımı iki adet geri kalanı bebek içindi civilden aldık ilk bebekti bide
Fizikcifizik gunes866_ niye ilac alınıyor? Ben en son 8 yil once dogum yaptim. Hic ilac falan almadım.
Aleynaaaag beyzzsenturkkk bacım helal olsun benim senden örnek almam gerekiyor sanırım, ilk çocuk olunca ben çoğu şeyi abartıyorum sanki ufak bir şey dahi olmasa o çocuğu doğuramayacakmışıö gibi 😅
gunes866_ Aleynaaaag kullanmayan varmı bilmiyorum. Mesela 40 mız çıktı büyük tuvaleti bıraz katı olunca kabizlik basladı yapamıyor asırı huysuz oldu etmeyi bıraktı doktor yazdı 700 tl. Mecbur alıyorsun. Gazdan peşine geliyor onada 300 tl verdim. Kızımdsda böyle oldu
yasemincel65 Aleynaaaag ben hep internet üzerinden sipariş verdim ve en az 65 binim gitmiştir. Her şey dahil tabi. Ve benim ilk gebeliğim ilk çocuğum o yüzden hiçbir şeyimiz yoktu. Beşiği annemler aldı. Bebek arabasıdır kıyafetidir. Bakım malzemesidir. Bana ait bakım malzemeleri ve giyim falan 65 tuttu.
Aleynaaaag yasemincel65 ilk çocuk olunca evet ihtiyaçlar fazla oluyor ve her şey güzel geliyor seni çok iyi anlıyorum, bebişiniz sağlıklı kullansın hepsini
beyzzsenturkkk Aleynaaaag paraya doğum sonrası ihtiyaç var ilaçlar eksikler asla bitmez o yüzden bunlara harcamayı doğru bulmuyorum etraftan da illa ki hediye geliyor bebek kısmetiyle geliyor çoğunu kullanamıyorlar bakma sepete kıyafet attım ama almayacağım çoğunu cunku kızımdan kalma etiketliler bile var en fazla 1 hafta giyiyor o da 1-2 kere belki sonra sığmıyor içine diğer arkadaşa katılıyorum gaz damlası bilmem nesi falan pahalı oluyor ilaçlar yedek başlıklar vs onlara para dökülür de bunlara dökülmez ben 30-40 bine bebek arabası alanlara şaşırıyorum bu arabalar oraya buraya vuruluyo kullanılıyo haşatı çıkıyo 2.ye saklıcam diye temiz kullanırsa belki ama çoğu da markası için alıyo benimde ilk gebeliğimdi ama heveslenmedim 3-4 ay beşikte yattı sallanan beşikte sonra dönmeyi öğrendi gittik 2. el karyola aldık ahşap sallanır olanından onu 1-2 ay kullandı sonra ayağa kalkmayı öğrendi kaç kez dudağını patlattı sonra park beşik bulduk birinden yok yatmıyor sığmıyor döne döne kendini uyandırıyor en sonunda yer yatağına attım o günden tam 3 yaşına 3-4 ay kalana kadar yer yatağında yattı öylede rahat uyudu ki döne döne deliksiz. daha yeni kardeşi gelecek diye 2. el montessori aldım 1,500e tertemiz kadın az kullanmıs yeni yatak almış çocuğuna 😂 bilerek idare etmiyorum yani para yok kısayım anlamında değil gerçekten ihtiyaç yok biberon emzik işte temizleyicisi ek gıdada özel tabağı süzgeci rendesi falan para tuzağı hele bi doğur ihtiyacı olursa al en kalitelisini biberonu emziği falan ama annelerin ilk heyecanlarını kullanıyorlar diyebilirim😂😂