meliikke Nisan ortası gibi benim sağlıkla kucaklayalım inşallah 🤲🏻 Esyalari hastane cantası vs hazır ağırlasmadan aradan cıkarayım dedim ☺️ Doğum şekli belli olan var mı doktor henüz bisey demedi bana
melllbb Alina1111 Ayy 20 Mayıs diyor doktor az kaldı 90 gün nasıl gidiyor kızlar benim gebelik şekeri çıktı
fundiiim kubray9 benimde 14 Mayıs görünüyor 😄ama 3 gebelik sezeryan olacağım 40. Haftaya kadar beklemeyi düşünüyoruz benim kızlar içerde memnun rahatları yerinde oluyor hiç gelmek için acele etmiyorlar o yüzden sonuna kadar beklememeyi düşünüyorum daha tarihte vermedi doktor
gunespera fundiiim aaa iyi mi yengeç burcu haziranın sonuna doğru veriyor zaten doğumu sezeryan olacak mecbur ilk kızımda sezeryan olduğu için
fundiiim gunespera kızım haziran 24 doğumlu yengeç burcu sarı papatyam🙃nasıl naif evine ailesine düşkün düzenli ve sakin oluyor
maco61 gunespera 1 kızım var 3.5 yaşında. Şimdi oğlum olacak Allahın izniyle. Kızım eylülde doğdu babasıyla aynı ay başak. Babası 10 etlül kızım 14 eylül. Bende 1 nisanda doğdum oğlum 24 nisanda doğacak😂 denk getirsek tutmazdı böyle çok şükür ama ben koç oğlum boğa olacak belkş koç olur😂😂
aselinannesi38_ Alina1111 benimde 11 Nisan gözüküyor ama erken doğum riski var bakalım ne zaman gelicek pasamiz☺️
gunespera maco61 benim de bi kızım var şimdi oğlum olacak inşallah bizim de eşim 13 Şubat kızım 13 Mayıs ben 29 Mayıs doğumluyum oğlumu da 13 haziranda doğurmak istedim evlilik yıldönümüz diye ama doktor biraz erken olur dedi bakalım nasip kısmet 🤭 oğlan senesi heralde