Alina1111 Kızlar, doğumu yakın olanlar birleşelim. Beraber doğumu beklemek, sonrasında beraber büyütmek çok güzel oluyor. Belki bir grup kurarız falan ne dersiniz?
minnosss58 Alina1111 Uygulamaya göre 23 Nisan da bakalım hayırlısı olsun hakkımızda sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi 🌸
aybike2212 Alina1111 benimde tahmini 9 haziran olarak görünüyor ilk dpgum sezeryan bunda ssvd istiyorum bakalım nasıl olacak benim gibi Mayıs sonu haziran olan varmı acaba
aysegulk07 Alina1111 15-20 Nisan gibi doğumum bebeğim tüm eşyalarını aldık ama daha kendime Lohusa takımı süt sağma makinası falan onları almadım hala araştırıyorum
happyfuture Alina1111 yaa benimde sata göre Nisan sonu ama ultrasonda hep 1 hafta küçük çıkıyor o şekilde hesaplarında doğum 7 mayısa denk geliyor sağlıkla kucağımıza alıp büyütelim inşallah
babyymom59 Alina1111 aynıyız benimde 7 mayıs görünüyor ama sezeryan olacağı için nisan sonunda alırız dedi doktorum
Melisssa3 Alina1111 ya öyle mi burçlar hakkında hiç bir fikrim yok bahtıda güzel olsun bebeklerimizin🙏🏻🌸
Alina1111 aybike2212 Gönlünüzce, kolaylıkla olur inşallah🙏🏻 doktor ne diyor? Benimde 2.gebeliğim. Kızım 3 yaşında. İlki normal doğum ama bu sefer pubis ayrışmasından dolayı daha belli değil
taylan Benim de sezeryan 38 de alalım diyecek doktor ama.bende beklemek istiyorum 6 Mayıs da 39 olacak bakalım umarım sağlıkla kavuşuruz hepimiz. 💐
bahar1897 Benimde uygulamaya göre 18 Nisan hemde o gün benimde doğum günüm ama sezeryan olacağım için nisanın ilk haftası olur muhtemelen 😊
fundiiim kubray9 benimde 14 Mayıs görünüyor 😄ama 3 gebelik sezeryan olacağım 40. Haftaya kadar beklemeyi düşünüyoruz benim kızlar içerde memnun rahatları yerinde oluyor hiç gelmek için acele etmiyorlar o yüzden sonuna kadar beklememeyi düşünüyorum daha tarihte vermedi doktor