Hemsirehatice Kizlar 39+ haftadayim sanki hic doğmayacak gibi geliyor gunler azaliyor. Kizim ayni hareketlilikle devam ediyor. Ayni sekilde ayaklariyla canimi acitiyor. Son zamanlarda da sizdede oylemi. Kanala girmedimi acaba ondan mi ?
Sibelemre Hemsirehatice bende 00 00 dan sonra 39 oluyorum doğum kanalına girdi ama ayak ve popoyla mahvediyo beni
Dilekcelik Hemsirehatice benim ilk dogumum 39+5 de dogdu hic belirti vermedi bi gun oncesinde yada daha oncesinde aniden sanci geldi ve kucagima aldim
Sareee Hemsirehatice bizde 39+4 olduk bıgün bi cm acıklık var bi haftadır baska bi belirtim yok Arada adet sancısı gibi cok hafif agrı giriyo yine geçiyor.Bana da hiç doğurcakmışım gibi gelmiyo 🙈🤦♀️
Rstasar Hemsirehatice 39+3 olucam birazdan ,hic sancim fln yok acilmam 1 cm carsamba sabh suni sanci verilecek bakalim :/
Hemsirehatice Dilekcelik benimde sadece arada mens agrisi oluyor baska biseyim yok. Aniden gelse agri gobek aritam doguruyorum diye 😃😃
Sareee Dilekcelik bnde yarın 35+5 oluyorum inşallah bnimde öyle olur hiç belirtim yok çünkü daha öncesinde acıklık var mıydı sizde
Hemsirehatice Sibelemre aynen bende pazartesi kontrolim var alttan bakicam dedi ona gore biseyler belirli olur artik.
Asel_ikra Merhaba kızlar bende bugun 39 oldum ara ara sancım oluyor bir de 3 gün once hastanede yattım bir gece 1cm acılmam vardı ama suan bisey yok geceleri cok agrım oluyor sizce normal mi ilk dogumum olucak
Sareee Hemsirehatice ay inşallah canım ümidim kalmadı gelmezse suniyle başlatacak doktorum doğumu bnde kendi gelsin istiyorum hayırlısı artk😇🙏
Hemsirehatice Sareee erken oldum biraz 2hafta once. O zaman yumusama vardi sadece. Pazartesi yapicam dedi doktorum
Sareee Hemsirehatice hayırlısı olsun canım bnim de bi kere baktı gecen hafta normal doğuma uygunum diye o zaman 1cm dedı bida ağrım falan olmadığı için gerek görmedi herald
Bstt Ben de 39+3 oldum an itibariyle 2.5 3cm acilma varmis sancim yok. Persembeye kadar gelmezse suni verilcek