mervegedik bende bir kere o doktora gittim benim arkadaş onda yaptı doğumu çok memnun
Pendik devlet hastanesinde sezeryan olan varmı
Mervengin34 benim arkadaşımda devlette sezeruan oldu çok memnun tolga tuncel bende nilüfer gündoğdudayım
Dogum sureci nasil isledi peki odalari nasilsi bilginiz var mi
Mervengin34 sanırım bana sordun güzel di çok rahattım kendimi özlede gibi hissettim dedi 🤷🏻🤷🏻🤷🏻
Tontisannecik gayet iyi güzel ilgileniyorlar gene polikinligi olarak hangi doktora denk gelirse ona alıyorsunuz randevuyu ama daha önceden gitmiş olman lazım yoksa direk doğum icin gittiğinde sıkıntı yaratiyolarmis kaydın olmadığı icin ben memnunum polikinlikten
Mervezngn evet canım
Deletedmom133 bende öyle duydum ysni canım güzel doktor
mervegedik 😊😊😊 sevimli bir doktor tavsiye edilir
- Düzenlendi
mervegedik Semiha şakir diye geçiyor dime hastanenin adı
Deletedmom133 sizde dogumu orda mi düşünüyorsunuz peki
Mervengin34 evet bende orda doğurcağım 🤲🏼😍
Kac haftaliksiniz gece dogum yaoiyorlarmi pendik devlette
Allah im saglikla kavustursun yavrularimiza
Allah im saglikla kavustursun yavrularimiza
Mervengin34 evet ebeler var doktorunuz olmasa bile
Deletedmom133 zorunlu sezeryanim var kararsiz kaldim ozelde fiyat cok yuksek.
Mervengin34 sezeryansa zaten hiç düşünme yap devlette hani diyorlar ya bağırınca devlette ilgilenmiyorlar senin öyle bir derdinde olmayacak devlete git bence çünkü hersey rabbimden başımıza gelecek bir şey varsa özel devlet fark etmez sağlıkla alaşım inşallah kucağımıza
Mervengin34 işlem aynı işlem sezeryan devlette de aynı özeldede normalde he para alıyorlar diye güzel davranıyor olabilirler ama 1 2 gün içinde o parayı vermeyecek olan var acı aynı dert aynı nazlanacak durum yok yani 🤷🏻🤷🏻🤷🏻🤷🏻
Deletedmom133. Dogru soyluyorsun rabbim hepimizin yardımcisi olsun
Mervengin34 imkanın yoksa hiç zorlama kendini devlette o kadar insan yapmış hepsi şimdi bebeğiyle güle oynaya ❤❤❤❤