ikraal rabbim korktuğunuza uğratmasın. Bende dış gebelik yaşayan birisi olarak tecrübemi söylemek için yazıyorum. özelde ilk bi doktora gittim lekelenmem oluyo diye gitmiştim ama o sıra 5+3tü ancak alttan baktı kesin görmemiz lazım diye ve üstüne kan aldı kese falan gözükmedi sağ tarafta bir şey var ama kese gibi değil dedi. beta artışlarım hep güzeldi benim, onun için yarın gel tekrar bakıcaz yoksa da hemen kürtaj dedi.
başka doktora gittim bekleyelim belki geç döllenme olabilir beta artışların güzel sağlıklı gebelik olabilir dedi. 4 gün sonra farklı bi kasık sancı gibi bir şeyim oldu ama öyle yoğun ya da dayanılmaz değildi hep uyardıkları için geri gittim kese oluşmuştu ama bunda da sağ tüpteydi.
dış gebelik diyip hemen yatış verildi ancak ben başka doktor buldum doçent ona gittim o da aynısını dedi bebeğinde oluşmaya başladığını söyledi ve kalp atışını bile dinledim. hemen yatış yapıldı akşamına ameliyat oldum bebek büyüdüğü için tüpte sızıntı başlamış bundan dolayı sağ tüpümü almak zorunda kaldılar.
her zaman kendinizi her duruma hazırlayın insanoğluyuz olumsuzu duymaktan da düşünmekten de geri duruyoruz. sadece öyle bir seçeneğin olduğunu da düşünün ve lütfen başka doktorlara da gidin.