perapellla ervanur38 bizde de durum aynı, kızım 6 buçuk yaşında ama gece 10 defa kalkar, ya bizim yanımıza gelir ya biz yanına gideriz, doğumdan sonra daha da zorlayacak bizi, nasıl yapacağız hiç bilmiyoruz🤦🏻♀️
ervanur38 perapellla bende bilmiyorum anlatıyorum uyurken hikaye okuyorum yatırıyorum gene aynı yoruldum
Svvv nergiss123 uyuyana kadar yanında durun uyuduktan sonra kendi yatağınıza gidin. Yanına uyku arkadaşı oyuncak tarzı şeyler koyun. Anlar mı bilmem ama ben kızımı odanda tek yatarsan sabah yastığının altına hediye gelecek diye ikna ediyordum yatıyordu sabah hediyeyi görünce gece anne sen git ben uyuyacağım yatağımda diyor halen bazen beni ister bunu devam ettiriyorum hatırlatınca sen git diyor böyle şeyler yapabilirsiniz sizde🌸
nergiss123 Svvv Yaa ne güzel. Bir deneyim bunu. Anlar inşallah beni. Zaten uyuyana kadar yanında yatıyorum uyuyunca gidiyorum.
Svvv nergiss123 inşallah canım zaten daha küçük kendi başına uyuması sizin yanında kalmanız sağlıklı olan. Kolaylıklar diliyorum🌸
Havin49_ nergiss123 bence daha küçük bebek geldi diye odasını ayırdığınızı kavrayacak yaşta ben 3 yaş iyi oda ayırmak için diye düşünüyorum
nergiss123 Havin49_ Bebek doğmadan alışırsa öyle düşünmez diye düşündüm. Aklı da daha tam ermemiş olur. Bakalım zaten olmazsa mecbur devam.edeceğiz aynı sisteme.
zeyka nergiss123 2 kardeş oldukları için bence kalkmiyorlar küçük olan ablasına çok düşkün gündüz de sürekli birlikte oynarlar yemek birlikte yerler gece de ablasi yanında olduğu için kalkmıyor bence
nergiss123 zeyka Yaa ne güzel maşallah😍🐣 Büyÿk ihtimalle ondandır hani yalnızım diye hissetmiyor. Aralarında kaç yas var acaba bizimki doğunca 2 buçuk yas olacak aralarında.
Eso66 nergiss123 8 aylıkken ayırdım ozamandan bu yana kızım gece gündüz kendi odasında yatıyor küçükken ayırmak bence daha kolay cünkü hem onlat rahat yatıyor hemde biz☺️ alışır bence tam dalınca yatağına koyun ikinizin kapısı yarı acık olsun bi zaman sonra alışıyor
mrvshnsrcgl 2 yasına gelmeden yatagına alıstırdım ama evım dubleks oldugu için ayrı odaya alamadım 3 yasında tasındık yenı ev de direk kendı odasına alıstırdım süsledim baak yastıkların çok güzel bunları yatagına koyabılırıx dıyerek destekledim uyumadan önce masal hikaye okuyup bıraz bekledm Şimdi 4 yasına gıdıyor 3 4 aydır kendı gıdıp uyuyor odasında hatta evde kedı var gelmesin dıye kapısını da kapatıyor
hayatisigi nergiss123 biz de ayrı odaya alıştırmaya çalıştık ama ya ben ya eşim yanında uyuyoruz maalesef alışamadı