myangelson tospikannesiiiiiiiii Molfix pure soft - Molfix izotonik sulu ıslak mendil. Ben ilk aylar temizleme pamuğu kullandım. Islak mendili dışarıda kullandım
Fuunndaaa tospikannesiiiiiiiii bende Molfix premium ve Prima aldım, ıslak mendilde sleppy bionaturel ve Molfix izotonik sulu ıslak mendili aldım doğumum 10 gün sonra hangisi iyi gelirse diye denemek istiyorum alerji yaparsa diye bezleri birer paket aldım
tgceomerannesii tospikannesiiiiiiiii ilk cocugumda molfix kullandım bez ve ıslak mendili suanda da hamileyim aynı molfix bez ve ıslak mendil aldım inşallah memnun kalırım tekrardan
seher_3590 tospikannesiiiiiiiii molfix aldım ıslak mendilde molfix ızotonik sulu mendil olanından aldım ama ilk 6 ay bebek pamuğu kullaniyorum ben ıslak mendil kullanmıyorum çok hassas oldukları icin
eminekiran tospikannesiiiiiiiii bende Molfix kullanıyorum ilk başta sleepy denedim biraz sert olduğu için beğenmedim , ıslak mendilde sleepy kullandım ve halen kullanıyorum bebeğim 14 aylık
aybike2212 tospikannesiiiiiiiii kızımda yenidoğandan 1.5 yaşına kadar sleppy bio natural kullandım sonra pişik olmaya sızdırmaya başladı Molfix bez ve Molfix izotonik sulu ıslak mendil aldım şimdi oğluma hamileyim bunda da Molfix ile başlamayı düşünüyorum
buse2507 tospikannesiiiiiiiii molfix premium bez kullanıyorum, ıslak mendil sleepy aquacare h20 çoook memnunum oğlum doğduğundan beri hiç pişik olmadı
duygumfoca tospikannesiiiiiiiii Bez olarak Goo.n premium soft almıştım e bebekten iki paket 1 numara 2 paket 2 numara ama geçen sene satışını kaldırdılar inşallah bebeğim başka beze geçince alerji vs olmaz ☺️ Islak mendil olarak da uni baby yenidoğan stoklamıştım
dilaradoyan duygumfoca ay deme kanayan yaram. Goon bebeğimdi resmen çok seviyordum çok üzüldüm Türkiye’den çekilmesine
esrashnn01 tospikannesiiiiiiiii biz Sleepy tercih ettik yeni doğan için extra serisini tercih ettim ilk dönemde pamuk kullanacağım ama ıslak mendil olarak da pure baby aldım arkadaşım benden görüp aldı benden önce kullanmaya başladı çok memnun kaldı
Gmzle tospikannesiiiiiiiii ilk bebeğimde BİM’in kullnmistim bez hayatımda o bez kdr kötü bez görmedim sonra baby turco ya donduk ıslak mendil olarak bi sure pamuk kullndim yine aynı şekilde baby tirco ve pamuk kullnicam
Gks_01 tospikannesiiiiiiiii ben ikisini de sleppy aldım çevremdeki herkes bunu kullanıyor bir de molfix çok duydum
yigitbebeninannesi tospikannesiiiiiiiii Oğlumda ilk 9 ay molfix kullandım sonra değiştirdiler ya içeriğini sevmedim hep sızdırdı. Sleepy bio natural kullandık bezi bırakana kadar. Islak mendilde de pure baby yeşil paket kullanıyorum.
Burcu81- tospikannesiiiiiiiii bezimiz molfix ıspanak mendil olarak sıkıştırılmış bebek mendili var onu alıp kullanıyorum doğduğundan beri ıslak mendillerin hiçbirinin içeriğine güvenemiyorum
annekiz6141 tospikannesiiiiiiiii kizimda bütün bezleri denedim en iyi gelen molfix oldu molfixin de ıslak mendili yeni doğanindan.. Şimdi ikinci gebelik yine molfix alıcam 🥰
Bada Prima premium care kullaniyorum. İslak mendilde prima, molfix, uni baby, sleepy elime ne gelirse hepsinden almisim stoklu
gmzkr tospikannesiiiiiiiii Pure baby aldım internetten. Islak mendil kullanmayacağım bebek temizleme pamuğu ile sileceğim.
annabellee tospikannesiiiiiiiii sleepy bio natural kullanıyorum ıslak mendil kullanmıyorum şuan ciltleri çok hassas e bebekten bir sürü silme pamuğu aldım ılık suyla ıslatıp siliyorum sonrada kuruluyorum